zaterdag 18 februari 2017

LATIN LOVERS – AMSTERDAM​

23:00 - 05:00
AIR, Amsterdam

Amsterdam we komen weer! Het meest langst lopende latinconcept van Nederland komt weer naar AIR Amsterdam en de datum die je mag vrijhouden is zaterdag 18 februari 2017! Latin Lovers in AIR is inmiddels een begrip in de hoofdstad aan het worden en dus kan er met een grote glimlach verteld worden dat Latin Lovers er een vaste, nieuwe locatie bij heeft!

Latin Lovers en Air, het klinkt als een kers op de taart, het neusje van de zalm, een-tweetje uit het boekje en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Met de perfecte setting van de club en intimiteit in combinatie met een super gaaf lichtplan en extreem dik geluid, gaat Latin Lovers met al haar fans zich opnieuw thuis voelen in deze top locatie.

LINE UP
Gregor Salto is de eerste naam die pronkt op het menu. Zijn latinhouse roots gaan dieper dan wie dan ook en een set vol met trommels, sexy ritmes en vocalen zijn een feit. Voor de tweede keer op Latin Lovers: Johnny 500! Eerder maakte hij al zijn debuut in de Winkel van Sinkel en de dames die er die avond bij waren hebben het er nog steeds over 🙂 Vrouwvriendelijke R&B, dansbare hits met een latin twist, Johnny500 past zich maar al te graag aan! Bryan Dalton is inmiddels al niet meer weg te denken uit onze resident stal en dat geldt ook voor Marlldexx. Deze youngsters ademen latinhouse en dat zul je ook voelen op de dansvloer, lekker! Chris Rox & Jasper Clash maken de line-up compleet en de avond wordt gehost door MC Jollygood.

PRESALE & LADYTICKETS
Normale kaarten kosten 15,- euro (ex fee) en ook zijn er weer Ladytickets beschikbaar voor de dames (2 dames op 1 ticket) Deze zijn alleen online in de voorverkoop te bestellen via www.latinlovers.nl (onder het kopje tickets) en kosten 18,- euro (ex fee) maar dan kun je wel een vriendin meenemen op je ticket! Er zijn voor deze editie maar een beperkt aantal Ladytickets beschikbaar dus dames, wees er snel bij want op = op!

TABLE SERVICE
Voor viptafels info/prijzen/reserveringen neem aub contact op met: TABLESERVICE@AIR.NL

Zien we jou weer op zaterdag 18 februari bij Latin Lovers in AIR Amsterdam?