zaterdag 1 september 2018

LATIN LOVERS​

22:30 - 05:00
Club Rodenburg, Beesd

And off we go…. Latin Lovers is weer in vuur & vlam en heeft er een nieuwe, dikke locatie bij. Deze club stond al langere tijd op het verlanglijstje van het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland: Club Rodenburg in Beesd! Zaterdag 1 september is de datum die je alvast in je agenda kan zetten!

VOOR HET EERST IN RODENBURG
Club Rodenburg is Beesd is niet zomaar een club. Niet voor niets wonnen zij maar liefst twee keer Nightlife Awards voor beste club in MIdden Nederland. Een waanzinnig geluidssysteem, visuals in de vorm van LED, een tof podium en special effects zorgen voor een onvergetelijke ervaring, helemaal in combinatie met het tropische decor van Latin Lovers!

LINE-UP MET OA BIZZEY (LIVE) EN FREDDY MOREIRA
Speciaal voor deze happening heeft Latin Lovers de beste line-up samengesteld met de lekkerste latinhouse en vrouwvriendelijke urban. Wat dacht je van een speciale LIVE performance van Bizzey en een heerlijke DJ set van Freddy Moreira? Verder op de programmering staan Bryan Dalton, Dominic Candela, Gasparo, Nigel Bossa & Vito Silvano en Grande Vida. Voor wat extra touch staat Clayton Barros op live percussie en zal MC Jonna iedereen opzwepen tot een ongekend niveau: lekker toch?!

EARLYBIRD TICKETS
Voor de snelle beslissers die nu al weten dat ze deze avond niet willen missen, heeft Latin Lovers in een beperkte oplage earlybird tickets voor maar 10,- euro. Wanneer deze zijn uitverkocht gaat de reguliere voorverkoop van start en deze kaarten zullen 13,50 kosten.

LADYTICKETS (2 DAMES OP 1 TICKET)
Omdat altijd en overal 70% van de bezoekers op Latin Lovers dames zijn, doen we graag iets terug: ladytickets! De ladytickets zijn er enkel en alleen voor dames en 1 ladyticket geeft toegang voor 2 dames, handig voor jou en je vriendin(nen)! Ladytickets kosten 25 euro per stuk, maar dan heb je dus wel toegang voor twee!

Verder zijn er nog speciale groeptickets voor 5 personen voor maar 55,- euro en speciale VIP tickets, deze kosten 35,- euro per stuk en dan heb je toegang tot het VIP deck.

Tot op zaterdag 1 september bij ons debuut in Rodenburg, Beesd!

ps: hieronder tips voor het reizen met de bus:

Houten (Spoorhaag/oude NS station)
Heen :22:30
Terug: 03:30 // 05:00
Nieuwegein (City-plaza)
Heen : 22:50
Terug: 03:30 // 05:00
Vianen (Lekbrug)
Heen : 23:10
Terug: 03:30 // 05:00
Culemborg (Station)
Heen: 23:25
Terug: 03:30 // 05:00
Gorinchem (Station)
Heen: 22:45
Terug: 04:30
Leerdam (Station)
Heen: 23:00
Terug: 04:30