zaterdag 16 september 2017

LATIN LOVERS ON TOUR​

23:00 - 04:30
Bibelot Poppodium, Dordrecht

Latin Lovers gaat weer met de eer strijken in Dordrecht! Op zaterdag 16 september komt het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland weer terug naar Poppodium Bibelot! Na het succes van vorig jaar kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven en deze is nu vastgezet met een keiharde ‘on tour’ editie met een sexy line-up vol met latinhouse & vrouwvriendelijke urban!

BIBELOT
Poppodium Bibelot is vorig jaar nog compleet vernieuwd en mag zich plaatsen in de top 5 van de dikste poppodia van Nederland. Een avond vol met sexy latinhouse waarbij de heupen niet stil kunnen blijven staan, vrouwvriendelijke urban, trommels, percussies en heel veel tropische en zomerse decoratie maken dit nu al een unieke avond. De jungle van Latin Lovers is al twaalf jaar de crème de la crème van vrouwvriendelijke events in Nederland dus zorg ervoor dat je 16 september met een dikke stift in je agenda zet!

LIMITED LADYTICKETS VOOR DE DAMES!
Omdat er op de Latin Lovers events meer dan 70 (!) % vrouwen aanwezig zijn op de dansvloer, doet het concept voor haar fans graag iets terug. Voor de dames zijn er ‘limited ladytickets’ verkrijgbaar zolang de voorraad strekt, deze kosten 10,- euro inclusief fee en kun je online bestellen via www.bibelot.net. Normale kaarten kosten 12.50 ex fee en indien nog steeds verkrijgbaar zullen er ook kaarten aan de deur verkocht worden, deze zijn alleen wel duurder. Wees dus slim en haal je kaartje in de voorverkoop! Alle info betreft voorverkoop kun je vinden op www.bibelot.net

LINE UP
Stilstaan is op deze avond absoluut geen optie, want met de lekkerste latinhouse en een vleugje sexy urban laat het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland iedereen alle hoeken van Bibelot zien in een kolkende dansvloer. Wat dacht je van Sam Blans! Hij laat alle dames gillen en dringen voor de dj booth als zijn haardos tevoorschijn komt en zijn eerste trommels uit de speakers komen. En deze topper dan? Babel-Ish die de ene na de andere gouden plaat binnen sleept met zijn hits! Bryan Dalton staat ook te trappelen om het publiek los te zien gaan op zijn laatste latin house producties…..Voor de spierballen achter het concept Chris Rox en Jasper Clash, allebei geboren Dordtenaren, is het een thuis wedstrijd en dat geldt ook voor de youngster Millie Joe. MC Laurent zal de avond vocaal ondersteunen als MC.

Poppodium Bibelot ligt in Dordrecht aan de Noordendijk 148. In de omgeving zijn meer dan voldoende parkeerplaatsen op loopafstand van de locatie. Latin Lovers begint om 23.00 uur en zal eindigen om 04.30 uur.

Kom jij je heupen acte de présence geven bij Latin Lovers op zaterdag 16 september in Poppodium Bibelot?