zondag 17 april 2016

LATIN LOVERS ON THE BEACH​

17:00 - 00:00
Beachclub Bloomingdale, Overveen

 


Goed nieuws voor alle liefhebbers van zon, zee, strandfeestjes, cocktails en de lekkerste Latinhouse: Latin Lovers is deze zomer weer te vinden op het Bloemendaalse strand! Bloomingdale Beach viert dit hele seizoen haar 15 jarige jubileum en dan mag Latin Lovers, na een geweldig debuut in 2015, natuurlijk niet ontbreken. De eerste editie kun je meteen in je agenda zetten: zondag 17 april 2016!Latin Lovers en Bloomingdale, het zijn twee handen op een buik. Met een dik geluidssysteem, de tropische decoratie van Latin Lovers, het allerleukste publiek en natuurlijk de meest sexy artiesten die zorgen voor de fijnste latinhouse in deze hotspot van de Hollandse kust. De ultieme strand beleving wat ons betreft!Voor de start van de zomer van 2016 staan er aardig wat helden van de latinhouse sound te trappelen om te mogen draaien. Wat dacht je van Gregor Salto, die altijd de juiste snaar raakt bij de Latin Lovers fans en Genairo Nvilla die zijn ster steeds verder ziet reizen in de Nederlandse dance scène. Ook populair in Bloemendaal en omstreken is het back 2 back duo Brian Chundro & Santos die de dansvloer in vuur en vlam zullen zetten. Stefan Vilijn maakt samen met de residents van het eerste uur, Chris Rox en Jasper Clash, de line-up compleet. Jollygood MC is er met stemgeluid, hype it up!

LADYTICKETS UITVERKOCHT, NOG WEL NORMALE KAARTEN BESCHIKBAAR

Leuk! Latin Lovers in Bloomingdale leeft, helemaal onder de dames…Traditiegetrouw had Latin Lovers Ladytickets beschikbaar maar we kunnen met een grote glimlach verkondigen dat deze allemaal zijn uitverkocht. We weten allemaal wat er dus gaat gebeuren aankomende zondag… 😉

Er zijn nog wel normale kaarten beschikbaar voor iedereen, maar deze gaan nu ook hard, wat logisch is. Deze kaarten kosten 15 euro per stuk en zijn online te bestellen via bovenstaande button. Wees slim en haal je kaarten in de voorverkoop, is ook goedkoper!

Kortom, zet zondag 17 april in je agenda voor de eerste (en ongetwijfeld legendarische) Latin Lovers editie in Beachclub Bloomingdale!