zondag 27 maart 2016

LATIN LOVERS ON THE BEACH ‘EASTER EDITION’​

22:00 - 04:00
Beachclub Royal, Hoek van Holland

Heb jij al plannen gemaakt voor de Pasen dit jaar? Nou, Latin Lovers heeft het al gedaan voor je! Je kan zondag 27 maart noteren in je agenda met een dikke rode cirkel erbij, want het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland is op deze dag voor de tweede keer te vinden in de tofste locatie van Hoek van Holland: Beachclub Royal! We mogen lekker lang doorgaan, want de volgende dag is iedereen toch vrij i.v.m de Pasen, dus we zijn vanaf 22.00 tot 04.00 uur all yours!

Paasontbijt en eieren zoeken? Overdag heeft iedereen wel een verplichting, maar in de avond is het Latin Lovers dat met de scepter zwaait. Pasen zal nooit meer hetzelfde zijn met een heerlijk overdekt en verwarmd strandfeest waarbij het aan de line-up zeker niet zal liggen: Andy Sherman van Shermanology komt langs voor een heerlijke dj set, Stefan Vilijn mag na zijn wervelende set van de vorige keer zeker niet ontbreken en is Jasper Clash in deze regio zeker geen onbekende voor velen. De residents die wel een feestje weten te maken op ieder tijdstip zijn Marlldexx en Bryan Dalton, zij zullen deze avond speciaal back 2 back een vurige set vlammen voor alle dames. MC Patrick Brown in de host deze avond, gezellig!

Uiteraard is dit niet alles, want Latin Lovers zal de gehele Beachlcub Royal omtoveren tot een waar tropisch en zomers paradijs. In maart kan het nog weleens koud zijn, dus is het event gewoon overdekt en verwarmd. Dus voor de dames geldt, de zomerse jurkjes kunnen gewoon uit de kast worden getrokken!

LADYTICKETS

Voor de dames en natuurlijk omdat het Pasen is zijn ze er weer: Ladytickets! Voor een bedrag van 17,50 kunnen alleen de dames deze Ladytickets bestellen en kun je samen met een andere vriendin naar binnen. 1 Ladyticket is dus geldig voor 2 dames! Er maar 100 Ladytickets beschikbaar dus wees er snel bij! Ze zijn online te bestellen op deze website bij de button hierboven ‘buy tickets’.

PRESALE

De normale tickets kosten 12,50 per stuk en kun je ook online bestellen bovenaan deze pagina bij de button ‘buy tickets’.

We zien je graag op zondag 27 maart tijdens de Easter Edition van Latin Lovers on the Beach bij Beachclub Royal!