zaterdag 26 december 2015

LATIN LOVERS ‘ON THE BEACH’​

22:00 - 04:00
Beachclub Royal, Hoek van Holland

 

Heb jij al plannen met de Kerst dit jaar? Nou, Latin Lovers kan in ieder geval alvast een avondje voor je inplannen, namelijk een extra en zeer speciale editie op Tweede Kerstdag in de tofste locatie in Hoek van Holland: Beachclub Royal! Tweede Kerstdag valt dit jaar op een zaterdag, dus we mogen ook op een prima tijdstip beginnen en langer doorgaan, dus van 22.00 tot 04.00 weet jij waar je moet zijn!

De line up voor Tweede Kerstdag is zeker de moeite waard om eerder het zoveelste diner met kalkoen en familie verplichting te verlaten: Gregor Salto, Genairo Nvilla, Stefan Vilijn, Jasper Clash, Chris Rox en MC Gimmick zijn de artiesten van de avond die de meest sexy latinhouse door de speakers laten knallen richting de intieme dansvloer.

Speciaal voor Latin Lovers en natuurlijk omdat het kerst is, zal Beachclub Royal een ware transformatie ondergaan. Een combinatie van een oogverblindend kerstdecor met de tropische vibe van Latin Lovers, wordt gewoon genieten! Zet dus in je kerstvakantie in ieder geval Tweede Kerstdag in je agenda, want het wordt een royale editie! 😉

LADYTICKETS

Voor de dames en natuurlijk omdat het kerst is zijn ze er weer: Ladytickets! Voor een bedrag van 17,50 kunnen alleen de dames deze Ladytickets bestellen en kun je samen met een andere vriendin naar binnen. 1 Ladyticket is dus geldig voor 2 dames! Voor de kerst zijn er maar 100 Ladytickets beschikbaar dus wees er snel bij! Ze zijn online te bestellen via deze website bij de button ‘buy tickets’ hier boven.

PRESALE

De normale tickets kosten 12,50 per stuk en kun je ook online bestellen via deze website bij de button ‘buy tickets’ hier boven.

VOORAF DINEREN? DAT KAN!

Met kerst spelen een hoop gevoelens een rol, maar dat er vaak met vrienden en familie gegeten wordt is een feit. Latin Lovers en Beachclub Royal bieden voor deze editie speciale combinatie tickets aan, voor maar 50,- euro. Je krijgt dan een 6 gangen diner met aperitief en toegang tot Latin Lovers On The Beach ‘Christmas Edition’ wat om 22.00 uur begint! Het 6 gangen menu bestaat uit een aperitief van prosecco, vitello tonato, veloute van bospaddestoelen (lichte soep) dorade filet met witte wijnsaus, filet van hertenrug met rode portsaus, een chocolade trio en diverse soorten koffie naar keuze om het af te sluiten. Voor meer informatie check www.beachclubroyal.nl en voor reserveringen mail naar info@beachclubroyal.nl of bel 0174-383438

We zien je graag op zaterdag 26 december tijdens de special van Latin Lovers on the beach bij Beachclub Royal!