zondag 21 juli 2019

LATIN LOVERS ON THE BEACH​

17:00 - 23:55
Beachclub Bloomingdale, Overveen

 

 

Wie houd van ZON, ZEE, STRAND en een heerlijk feestje hebben wij goed nieuws!

Zondag 21 juli is Latin Lovers terug in Beach Club Bloomingdale met een MEGA LINE-UP!

Johnny 500 ☀️ D-Rashid ? Sam Blans ?Afro Losjes SoundSystem ☀️ Stefan Vilijn ? Dominic Candela ? Stiekz ?Andrew Mathers ☀️Gasparo
On Percussion: Cleyton Barros ?
Hosted By: Mc Massive || Mc Jonna || Mc Patrick Brown ?

?☀️? Ticket: www.latinlovers.nl??

LADYTICKETS (2 LADIES ON 1 TICKET)

Latin Lovers houdt van de dames en andersom ook, daarom speciaal voor alle dames (die altijd in grote getalen aanwezig zijn bij Latin Lovers, meer dan 70% ) zijn er Ladytickets verkrijgbaar voor maar 18,- euro! 1 Ladyticket geeft toegang aan 2 dames, leuk toch! Ze zijn alleen online te bestellen via www.latinlovers.nl (op = op!)

GROEPSTICKET:

Dit jaar introduceren wij speciaal voor iedereen die liever gezellig met een groepje komt de Groupticket! Deze ticket bied toegang voor 5 personen voor slechts 59,- ex fee!

EARLYBIRD TICKETS

Voor de snelle beslissers en de vroege vogels zijn er speciale earlybird tickets, deze kosten 10 euro ex fee en zijn online verkrijgbaar via www.latinlovers.nl onder het kopje tickets. Wanneer deze uitverkocht zijn, zullen de reguliere tickets 15,- ex fee kosten. Mochten er nog kaarten aan de deur beschikbaar zijn dan zullen deze duurder zijn. Wij adviseren: kom dan wel op tijd!

VOLG ONS

Iedere dag is er wel iets nieuws te melden over Latin Lovers, wil je op de hoogte blijven? Like de Facebook page: facebook.com/latinloversonline en zorg dat je niets mist!

Natuurlijk zit Latin Lovers ook op Instagram, volg ons via @latinlovers en gebruik als je ons iets wilt melden de hashtag #latinlovers