zondag 6 augustus 2017

LATIN LOVERS ON THE BEACH​

17:00 - 00:00
Beachclub Bloomingdale, Overveen

Goed nieuws voor alle liefhebbers van zon, zee, strandfeestjes, cocktails en de lekkerste latinhouse: Latin Lovers keert deze zomer voor de derde en tevens LAATSTE keer dit seizoen terug naar het Bloemendaalse strand! Na een geweldige paas- en pinkstereditie gaan we op zondag 6 augustus nog één keer los bij Beachclub Bloomingdale op de meest sexy latinhouse.

BEACHCLUB BLOOMINGDALE
Latin Lovers en Bloomingdale, het zijn twee handen op een buik. Al drie jaar lang zorgt Latin Lovers voor de fijnste latinhouse met een met een vleugje vrouwvriendelijke R&B op het Bloemendaalse strand, dat is toch heerlijk? Met een dik geluidssysteem, de tropische decoratie van Latin Lovers, het allerleukste publiek en natuurlijk de beste artiesten van dit moment zorgen Latin Lovers en Bloomingdale voor de ultieme strand beleving.

LINE UP
Voor de editie op zondag 6 augustus staan de volgende helden van de latinhouse sound te trappelen om te mogen draaien. Wat dacht je van Leroy Styles die special voor Latin Lovers een exlusive Latin & Afrohouse set draait, Genairo Nvilla, Stefan Vilijn, Superior, Brian Chundro & Santos, Chris Rox, Jasper Clash, Difesa & Dominic Candela en MC Patrick Brown zijn ook allen van de partij!

LADYTICKETS
Traditiegetrouw heeft Latin Lovers weer ladytickets beschikbaar. De ladytickets zijn alleen voor dames en 1 ladyticket geeft toegang aan 2 dames. Ze zijn exclusief te bestellen via www.latinlovers.nl website en kosten 18 euro per stuk. Let op, er zijn maar een beperkt aantal ladytickets verkrijgbaar voor deze editie dus wees er snel bij want op = op!

Normale kaarten kosten 15 euro per stuk en zijn ook online te bestellen viawww.latinlovers.nl

Kortom, zet zondag 6 augustus in je agenda voor de ongetwijfeld legendarische laatste Latin Lovers editie in Beachclub Bloomingdale in 2017.