zondag 4 juni 2017

LATIN LOVERS ON THE BEACH​

17:00 - 00:00
Beachclub Bloomingdale, Overveen

 

Na een zinderende zomerstart in april met Latin Lovers in Bloemendaal kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven… het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland is op zondag 4 juni (Eerste Pinksterdag dus de volgende dag is iedereen vrij) weer terug in Beachclub Bloomingdale! Zon, zee, strand, cocktails en de lekkerste latinhouse: de ideale combinaties voor jouw avondjes uit in de zomer! Zien we je op zondag 4 juni tijdens Pinksteren?

Latin Lovers en Bloomingdale, het zijn twee handen op een buik. Zoals al eerder genoemd voor het derde achtereenvolgende jaar een zomerseizoen dit heerlijke sexy latinhouse concept met een vleugje vrouwvriendelijke R&B op het strand, dat is toch heerlijk? Met een dik geluidssysteem, de tropische decoratie van Latin Lovers, het allerleukste publiek en natuurlijk de beste artiesten van dit moment die zorgen voor de fijnste latinhouse in deze hotspot van de Hollandse kust. De ultieme strand beleving wat ons betreft!

Voor deze editie op zondag 4 juni staan de volgende helden van de latinhouse sound te trappelen om te mogen draaien. Wat dacht je van Benny Rodrigues die special voor Latin Lovers een exclusieve Latin & Afrohouse set draait? Verder nog de helden Michael Mendoza, Sam Blans, Quincy Mariano & Luciano Genoa , Chris Rox & Jasper Clash, Marchello Garcia en MC Patrick Brown zijn ook allen van de partij!

Traditiegetrouw heeft Latin Lovers weer ladytickets beschikbaar voor de vele dames die in grote getale aanwezig zijn. De ladytickets zijn alleen voor dames en 1 ladyticket geeft toegang aan 2 dames. Ze zijn exclusief te bestellen via deze website en kosten 18 euro per stuk. Let op, er zijn maar een beperkt aantal ladytickets verkrijgbaar voor deze editie dus wees er snel bij want op = op! Je kunt ze bestellen via deze website, bovenaan de button ‘buy tickets’.

Normale kaarten kosten 15 euro per stuk en zijn ook online te bestellen via deze website, bovenaan de button ‘buy tickets’.

Kortom, zet zondag 4 juni in je agenda (zeker omdat je de maandag erna vrij bent) voor de ongetwijfeld legendarische Latin Lovers editie in Beachclub Bloomingdale!