zondag 7 augustus 2016

LATIN LOVERS ON THE BEACH​

17:00 - 00:00
Beachclub Bloomingdale, Overveen

Latin Lovers gaat gewoon door met haar ‘summertour’ en strijkt op zondag 7 augustus voor de laatste keer dit zomerseizoen neer aan het Bloemendaalse strand, namelijk op zondag 7 augustus. Uiteraard is de hotspot Bloomingdale Beach weer bij uitstek de aangewezen locatie die het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland weer dik zal aankleden met tropische en zomerse vibes!

Latin Lovers en Bloomingdale, het zijn twee handen op een buik. Met een dik geluidssysteem, de beleving van Latin Lovers, het allerleukste publiek op de kolkende dansvloer en natuurlijk de meest sexy artiesten die zorgen voor de fijnste latinhouse. De ultieme strand beleving wat ons betreft! Bovendien staat Bloomingdale Beach dit seizoen ook nog eens in het teken van haar 15 jarige bestaan, extra feest dus!

Voor de derde Latin Lovers deze zomer bij Bloemendaal aan Zee is er weer gekozen voor een frisse zomerse programmering. Nog nooit eerder vertoond, zal Gregor Salto een bijzondere set neerzetten in combinatie met een speciale live act: Ceciel Moyano op percussie. Live trommels op de sounds van Gregor, daarbij is stilstaan gewoonweg geen optie! Verder staan de grootheden en residents Genairo Nvilla, Stefan Vilijn, Brian Chundro & Santos, Chris Rox & Jasper Clash en MC Patrick Brown op het zomerse menu van de dag. Leuk!

Omdat er op Latin Lovers en zeker bij de Bloomingdale edities meer dan 70% vrouwen zijn, doen we graag iets terug. Er zijn speciale ladytickets verkrijgbaar voor de dames en deze kosten 18 euro per stuk. Met 1 ladyticket heb je toegang voor 2 dames. Let op, er zijn er maar een beperkt aantal verkrijgbaar dus wees op tijd, op = op!

Normale kaarten kosten 15 euro per stuk en zijn ook online te bestellen via de button ‘buy tickets’ bovenaan deze pagina.

Last nut not least, we gaan er niet vanuit, maar mocht het weer tegenvallen dan zijn we gewoon warm en overdekt. Zomerse jurkjes en mooie hakken kunnen bij Latin Lovers dus altijd!