zaterdag 23 juli 2016

LATIN LOVERS SUMMERCRUISE​

22:00 - 04:00
Boarding at Plantagelaan, Rotterdam

 

Goed nieuws voor de liefhebbers van Latin Lovers en bootfeesten, want het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland komt net als vorig jaar zomer met haar Summercruise naar Rotterdam: zaterdag 23 juli! Deze boot, geheel in Latin Lovers stijl, zal aanmeren in Rotterdam aan de parkeerplaats bij de Plantagelaan, vlakbij De Esch. Vanaf 22.00u zal de loopbrug naar de Summercruise dalen om iedereen te verwelkomen op het deck. Uiteraard zal er ook gevaren worden en de beste latin beats komen van de artiesten Gregor Salto, Marlldexx, Quincy Mariano & Luciano Genoa, Chris Rox & Jasper Clash, Nigel Hey, MC Patrick Brown en een extra area met Darryl Antunez voor de lekkerste hip hop, classics en R&B!

Uniek en voor het vierde jaar alweer, de enige echte Latin Lovers Summercruise. Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland, op de Hollandse wateren en de Rotterdamse Maas, ontzettend leuk! Bootfeesten zijn altijd legendarisch en Latin Lovers tilt dit nog even naar een hoger niveau. Een super dik decor, een nieuw geluidssysteem en nog veel meer wat nog een verrassing mag blijven. Last but not least: omdat de boot bij vol ook echt vol is, zijn er maar een gelimiteerd aantal kaarten verkrijgbaar voor de Summercruise. Zorg er dus voor je dat op tijd bent met het bestellen van je kaarten.

EARLYBIRD TICKETS

Alle earlybird tickets zijn inmiddels uitverkocht. Leuk! Wacht dus nu niet te lang meer met het aanschaffen van je normale tickets, zoals al eerder genoemd heeft het schip een beperkte capaciteit. Vol = vol!

TWEE AREA’S

Hoe uniek? Latin Lovers heeft op de Summercruise de beschikking over twee toffe area’s. Naast de main area met sexy latinhouse, trommels en vocalen die geheel in tropische en zomerse stijl zal worden aangekleed, is er een area voor de liefhebbers van hip hop, classics en R&B!

BOARDING

De Latin Lovers Summercruise zal aanmeren aan de Plantagelaan bij de parkeerplaats, vlakbij de Esch in Rotterdam. Voor in je navigatie voer je in Plantagelaan 3 te Rotterdam. De deuren van de Cruise gaan open om 22.00 uur en de boot zal om 00.00 uur gaan varen, zorg dus dat je voor die tijd op de boot bent! Om ca. 03.30 uur zal de Cruise terugkeren aan de Plantagelaan.

GRATIS PARKEREN

Last but not least. aan de Plantagelaan kun je gratis parkeren! Altijd handig.

TICKETS & LADYTICKETS

Tickets voor het leukste bootfeest van Nederland kosten 12,50 euro en speciaal voor de dames (en die zijn er altijd in grote getale aanwezig op Latin Lovers) zijn er de befaamde Ladytickets. Voor maar slechts 17,50 euro kunnen er twee dames op een ticket op de boot. Let op, er zijn voor de Summercruise maar 100 Ladytickets beschikbaar dus weer er snel bij want op = op!

Tickets zijn eenvoudig te bestellen via bovenstaande button ‘buy tickets’

Tot zaterdag 23 juli bij de Latin Lovers Summercruise!