zondag 26 juni 2016

LATIN LOVERS ON THE BEACH​

17:00 - 00:00
Beachclub Bloomingdale, Overveen

Na het succes en de uitverkochte editie in april bij Bloomingdale Beach, staat iedereen te trappelen en te smeken om een vervolg en er is goed nieuws, want die gaat er zeker komen! Latin Lovers komt nog een keer naar het Bloemendaalse strand, namelijk op zondag 26 juni 2016!

Latin Lovers en Bloomingdale, het zijn twee handen op een buik. Met een dik geluidssysteem, de tropische decoratie van Latin Lovers, het allerleukste publiek en natuurlijk de meest sexy artiesten die zorgen voor de fijnste latinhouse in deze hotspot van de Hollandse kust. De ultieme strand beleving wat ons betreft!

Voor de tweede Latin Lovers deze zomer bij Bloemendaal aan Zee is er weer gekozen voor een frisse zomerse programmering. La Fuente, Genairo Nvilla, Bryan Dalton & Marlldexx, Chris Rox & Jasper Clash, Quincy Mariano & Luciano Genoa, Difesa & Dominic Candela en MC Jollygood staan te springen voor de ‘on the beach’ editie van het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland.

Omdat er op Latin Lovers en zeker bij de Bloomingdale edities meer dan 70% vrouwen zijn, doen we graag iets terug. Er zijn speciale ladytickets verkrijgbaar voor de dames en deze kosten 18 euro per stuk. Met 1 ladyticket heb je toegang voor 2 dames. Let op, er zijn er maar een beperkt aantal verkrijgbaar dus wees op tijd, op = op!

Normale kaarten kosten 15 euro per stuk en zijn ook online te bestellen via www.latinlovers.nl en www.bloomingdalebeach.com

Last nut not least, we gaan er niet vanuit, maar mocht het weer tegenvallen dan zijn we gewoon warm en overdekt. Zomerse jurkjes en mooie hakken kunnen bij Latin Lovers dus altijd!