Latin Lovers

Sunday 22.04.2018 - Beachclub Bloomingdale, Overveen (Bloemendaal aan Zee)

 

Facebook EventBuy Tickets

LATIN LOVERS ON THE BEACH

GEEN LATIN LOVERS OP 22 APRIL
Vanwege een gemeentelijk besluit moeten wij jullie helaas mededelen dat ons evenement Latin Lovers on the beach, op zondag 22 april te Beachclub Bloomingdale, helaas niet door mag gaan. Vanwege gebeurtenissen bij Beachclub Bloomingdale, mogen er op last van de gemeente tot zeker 26 juni geen evenementen plaatsvinden bij deze locatie.

Wij betreuren dit ten zeerste en hebben achter de schermen alles op alles gezet om het evenement alsnog plaats te laten vinden, maar dit is helaas niet gelukt. Met het mooie weer op komst de aankomende week en de huidige kaartverkoop was aan alles te zien dat dit een legendarische strand editie zou worden van ons concept. Wij hopen op jullie begrip en zien jullie graag snel terug bij een van onze andere evenementen de komende zomer.

IK HEB AL KAARTEN GEKOCHT, WAT NU?
Voor iedereen die een kaartje heeft gekocht, geen paniek. Het bedrag wordt binnen 14 dagen automatisch op jullie rekening terug gestort via onze ticketpartner Eventbrite.

Onze excuses voor het ongemak. Mocht je verder nog vragen hebben hierover, dan kun je ons contacten via info@footclubevents.nl