zondag 5 augustus 2018

LATIN LOVERS ON THE BEACH (OUTDOOR)​

17:00 - 23:55
Beachclub Bloomingdale, Overveen

 

 

Goed nieuws voor alle liefhebbers van zon, zee, strandfeestjes, cocktails en de lekkerste latinhouse gecombineerd met de heetste urban: Latin Lovers keert dit seizoen tóch nog terug naar het Bloemendaalse strand! Vanwege omstandigheden kon de eerder geplande editie van april dit jaar helaas niet doorgaan, maar Latin Lovers heeft toch nog een datum in het vizier kunnen krijgen: zondag 5 augustus! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland komt op deze dag van 17.00 tot 00.00 uur bigger & better terug bij Beachclub Bloomingdale!

MAAR 1 EDITIE DEZE ZOMER

Het zal vele niet ontgaan zijn dat er dit jaar nieuwe regels van kracht zijn in Bloemendaal. Dit betekend dat er minder feesten zijn bij Beachclub Bloomingdale en Latin Lovers dit jaar ook maar slechts één keer plaats vind! Extra reden dus om groot uit te pakken voor de trouwe Latin Lovers aanhang!

LINE-UP MET OA JOHNNY 500 & GREGOR SALTO

Speciaal voor alle dames die altijd aanwezig zijn bij Latin Lovers maken we het net iets wat heter dan normaal…Johnny 500 gaat zijn debuut maken voor Latin Lovers op het strand van Bloemendaal en wordt aangevuld door Gregor Salto, Genairo Nvilla, Leroy Styles en meer!

Johnny 500
Gregor Salto
Genairo Nvilla
Leroy Styles (exclusieve latin & afrohouse set)
Bryan Dalton
Dominic Candela
MC: Patrick Brown

LATIN LOVERS = OUTDOOR MET OPEN AIR STAGE

Yes, het gaat toch echt gebeuren! Vanwege het aankomende zomerse weer deze zondag is de beslissing positief uitgevallen voor iedereen: Latin Lovers is compleet outdoor! Samen met Beachclub Bloomingdale is er gekozen voor een ultieme zomerse beleving inclusief zonsondergang in de vorm van een open air stage.! Wij kunnen eigenlijk al niet meer wachten!

Al vier jaar lang zorgt Latin Lovers voor de fijnste latinhouse met een met een vleugje R&B bij Bloomingdale! Met een dik geluidssysteem, de tropische decoratie van Latin Lovers, het allerleukste publiek en natuurlijk de beste artiesten van dit moment zorgen Latin Lovers en Bloomingdale voor de ultieme strand beleving.

ZOMER IN NEDERLAND

Zoals we net al hebben verteld, gaan we volledig outdoor. Een open air stage met alle facetten die je maar kunt bedenken voor een echt strandfeest. We schuiven alle speakers naar buiten, het podium komt onder de zonnestralen te staan en dus ook de dj’s kunnen zich insmeren met zonnebrand.

Zomerse jurkjes, korte broeken, hakjes en slippers kunnen dus gewoon uit de kast worden gehaald! Tot zondag, vergeet je zonnebril ook niet!

LADYTICKETS UITVERKOCHT, NORMALE KAARTEN IN VOLLE GANG

Alle ladytickets zijn inmiddels uitverkocht. We weten allemaal wat er dus gaat gebeuren zondag in Bloemendaal op onze dansvloer…

Normale kaarten kosten 15 euro per stuk en zijn ook online te bestellen via latinlovers.nl

We beginnen zondag om 17.00 uur dus kom lekker op tijd en pak die heerlijke zonnestralen terwijl je dans op die lekkere sexy latinhouse beats! Tot zondag!