zaterdag 24 september 2016

LATIN LOVERS – KICK OFF 11 YEARS ANNIVERSARY TOUR​

23:00 - 05:00
Munch, Rotterdam

Elf keer de handen omhoog, de toeters laten blazen en de bellen laten rinkelen, want Latin Lovers bestaat namelijk alweer elf (!) jaar! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland zal, zoals iedereen dit al wel weet, deze mijlpaal in de dance scene uiteraard op de meest grote manier vieren met een ware ’11 Year Anniversary Tour’ door heel Nederland. De eerste stop is duidelijk: zaterdag 24 september in Club Vie te Rotterdam waar de kick-off zal plaatsvinden van de landelijke tournee!

Latin Lovers en Club Vie zijn al jaren twee handen op een buik en dus een combinatie met een gouden randje. Begonnen aan de Maasboulevard op een donderdag tijdens de VI-SI-TE avondjes, spontane edities op de vrijdag en later zelfs iedere zaterdag in een van de mooiste clubs van Rotterdam. Latin Lovers is altijd blij geweest met Club Vie en andersom ook! Uiteraard zal er voor deze unieke avond een extreem dikke programmering op het menu staan verdeeld over 2 (!) area’s, de crème de la crème van de latinhouse!

Latin Lovers pakt uit zoals nooit tevoren en niemand minder dan Benny Rodrigues zal een speciale latin -en afro set afvuren richting de kolkende dansvloer. Geen enkel festival kon deze zomer zonder Benny Rodrigues, van Lowlands naar Pacha Festival en van Latin Village naar A Day At The Park; Benny was erbij! De volgende headliner die de latinvibes letterlijk door zijn bloed heeft stromen is Gregor Salto, al sinds de eerste editie van Latin Lovers ooit de vaste resident van het concept, dat is toch wel uniek! Genairo Nvilla, Chris Rox, Quincy Mariano & Luciano Genoa maken de line up compleet. In de benedenzaal zal Djoevenile je mee op reis nemen langs de lekkerste classics, vrouwvriendelijke hip hop en sexy R&B voor de liefhebbers. Klinkt nu al aantrekkelijk!

LIMITED LADYTICKETS UITVERKOCHT, NORMALE VVK IN VOLLE GANG

De limited ladytickets zijn inmiddels uitverkocht. De normale ladytickets (2 dames op 1 ticket) zijn nu online en kosten 15,- ex fee. Normale kaarten kosten 11,- ex fee. Je kunt ze online bestellen via deze website, bovenaan bij ‘buy tickets’.

Kom jij Latin Lovers feliciteren met haar 11 jarige bestaan op zaterdag 24 september in Club Vie?