zaterdag 23 juni 2018

LATIN LOVERS​

23:00 - 05:00
Winkel van Sinkel, Utrecht

Na de knallende editie in maart met Biggi & Elton Jonathan zijn we nu weer terug met een andere topper uit de urban scène: JOHNNY 500! Want op zaterdag 23 juni keert het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland terug naar de Winkel van Sinkel in Utrecht! Dit moet natuurlijk keihard gevierd worden dus komt er een extra dikke line-up tevoorschijn in de dj booth: JOHNNY 500, Sam Blans, Dominic Candela, Difesa, Gasparo, Nigel Bossa & Vito Silvano, Grande Vida, Jay Dinestic & MC Patrick Brown!

WINKEL VAN SINKEL
Latin Lovers en de Winkel van Sinkel, een gouden combi. Na de viering van het 12 (!) jarige bestaan in oktober 2017 en de editie in januari + maart 2018 gaat Latin Lovers gewoon weer keihard door. Tropisch decor, zomerse latinhouse, deze locatie is op deze datum de enige plek in Nederland waar jij je thuis voelt zoals op een zomer vakantie. Dus dames, de cocktailjurkjes en hakjes mogen gewoon weer uit de kast deze avond!

LINE UP MET OA JOHNNY 500 & SAM BLANS
Voor de derde editie in 2018 in de Winkel van Sinkel heeft Latin Lovers weer een kast met top artiesten open getrokken waaronder een heerlijke set van niemand minder dan JOHNNY 500 ondersteund door de vocalen van Massive MC. Dit duo gaat super hard en staan op alle grote feesten en festivals, dat belooft bij voorbaat al een top avond te worden… Dames dat word dringen geblazen voor de dj booth.
Sam Blans is een big boy in de latin scene, met zijn kenmerkende afrohouse beats en keiharde latinhouse releases is stilstaan geen optie! Verder staan de Utrechtse boys Dominic Candela, Difesa, Gasparo, Nigel Bossa & Vito Silvano, Grande Vida, Jay Dinestic zullen je verblijden met een variatie aan latin sounds. De avond wordt gehost door MC Patrick Brown!

LADYTICKETS (2 LADIES ON 1 TICKET)
Latin Lovers houdt van de dames en andersom ook, daarom speciaal voor alle dames (die altijd in grote getalen aanwezig zijn bij Latin Lovers, meer dan 70% ) zijn er Ladytickets verkrijgbaar voor maar 15,00 euro! 1 Ladyticket geeft toegang aan 2 dames, leuk toch! Ze zijn alleen online te bestellen via www.latinlovers.nl (op = op!)

PRESALE
Normale kaarten kosten 10 euro en zijn online verkrijgbaar via www.latinlovers.nl onder het kopje tickets. Mochten er nog kaarten aan de deur beschikbaar zijn dan zullen deze 15 euro gaan kosten. Wij adviseren: kom dan wel op tijd!

VOLG ONS
Iedere dag is er wel iets nieuws te melden over Latin Lovers, wil je op de hoogte blijven? Like de Facebook page: facebook.com/latinloversonlineen zorg dat je niets mist!

Natuurlijk zit Latin Lovers ook op Instagram, volg ons via @latinlovers en gebruik als je ons iets wilt melden de hashtag #latinlovers