zaterdag 21 januari 2017

LATIN LOVERS – FIRST EDITION OF 2017 – UTRECHT​

23:00 - 05:00
Winkel van Sinkel, Utrecht

 

Happy new year! Mag dat dan nog gezegd worden? Volgens Latin Lovers wel uiteraard! Want op zaterdag 21 januari viert het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland het nieuwe jaar met de aller eerste editie van 2017 in de Winkel van Sinkel in Utrecht! Dit moet natuurlijk keihard gevierd worden dus komt er een extra dikke line-up tevoorschijn in de dj booth: D-Rashid, Sam Blans, Nafthaly Ramona, Chris Rox b2b Jasper Clash, Dominic Candela b2b Difesa en MC Patrick Brown!

Latin Lovers en de Winkel van Sinkel, een gouden combi. Na de viering van het uitverkochte 11 (!) jarige bestaan in november 2016 gaat Latin Lovers gewoon weer keihard door. In januari is de maand nog saai, grauw en koud maar dat maakt niet uit, want bij Latin Lovers schijnt altijd de zon! Tropisch decor, zomerse latinhouse, deze locatie is op deze datum de enige plek in Nederland waar jij je thuis voelt zoals op een zomer vakantie. Dus dames, de cocktailjurkjes en hakjes mogen gewoon weer uit de kast deze avond!

LINE UP

Voor de eerste editie in 2017 heeft Latin Lovers weer een kast met top artiesten open getrokken waaronder een heerlijke latinhouse set van D-Rashid, ook wel de ‘koning van de latinhouse’ genoemd. Hij mag deze eer gaan bewijzen deze avond! Sam Blans is in de latin scene keihard op weg om een grote headliner te worden, in zijn drukke schema had hij nog wel een plekje voor Latin Lovers, leuk! De wonderschone Nafthaly Ramona is sinds kort een nieuwe resident van Latin Lovers. Deze dame heeft de skills van een topper en zal de Winkel van Sinkel omtoveren naar haar hand waarbij stilstaan geen optie is. Een vleugje urban en vrouwvriendelijke R&B komt voorbij als zij gaat rocken! Verder staan er nog twee back 2 back sensaties op het programma namelijk Chris Rox b2b Jasper Clash en Dominic Candela b2b Difesa. De avond wordt gehost door MC Patrick Brown!

LADYTICKETS (2 LADIES ON 1 TICKET)

Latin Lovers houdt van de dames en andersom ook, daarom speciaal voor alle dames (die altijd in grote getalen aanwezig zijn bij Latin Lovers, meer dan 70 (!) %) de Ladytickets ook verkrijgbaar voor maar 17,50 euro! 1 Ladyticket geeft toegang aan 2 dames, leuk toch! Ze zijn alleen online te bestellen via www.latinlovers.nl (op = op!)

PRESALE

Normale kaarten kosten 10 euro en zijn online verkrijgbaar via www.latinlovers.nl onder het kopje tickets. Mochten er nog kaarten aan de deur beschikbaar zijn dan zullen deze 15 euro gaan kosten. Wij adviseren: kom dan wel op tijd!

VOLG ONS

Iedere dag is er wel iets nieuws te melden over Latin Lovers, wil je op de hoogte blijven? Like de Facebook page: facebook.com/latinloversonline en zorg dat je niets mist!

Natuurlijk zit Latin Lovers ook op Twitter en Instagram, volg ons via @latinlovers en gebruik als je ons iets wilt melden de hashtag #latinlovers

De deuren van de Winkel van Sinkel gaan open om 23.00 uur en de minimum leeftijd is 18+