zaterdag 16 januari 2016

LATIN LOVERS ‘FIRST EDITION OF 2016’​

23:00 - 05:00
Winkel van Sinkel, Utrecht

 

Happy new year! Mag dat dan nog gezegd worden? Volgens Latin Lovers wel uiteraard! Want op zaterdag 16 januari viert het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland het nieuwe jaar met de aller eerste editie van 2016 in de Winkel van Sinkel in Utrecht! Dit moet natuurlijk keihard gevierd worden dus komt er een extra dikke line-up tevoorschijn in de dj booth: Shermanology, Stefan Vilijn, Difesa, Chris Rox, Jasper Clash, Dominic Candela en MC Stanford!

Latin Lovers en de Winkel van Sinkel, volgens ons archief sinds 2008 in Utrecht, zijn een gouden combinatie. Na de viering van het 10 (!) jarige bestaan de vorige editie gaat Latin Lovers gewoon weer keihard door. In januari is de maand nog saai, grauw en koud maar dat maakt niet uit, want bij Latin Lovers schijnt altijd de zon! Tropisch decor, zomerse latinhouse, deze locatie is op deze datum de enige plek in Nederland waar jij je thuis voelt zoals op een zomer vakantie. Dus dames, de cocktailjurkjes en hakjes mogen gewoon weer uit de kast deze avond!

LINE UP
Voor de eerste editie in 2016 heeft Latin Lovers weer een kast met top artiesten open getrokken waaronder een dj set van Shermanology! Niemand minder dan Andy Sherman himself zal deze avond prime time de Winkel van Sinkel in vuur en vlam zetten met een dj & mc set, geweldig! Maar ook Stefan Vilijn komt weer eens naar Utrecht met een flinke dosis trommels! De avond wordt verder aangevuld met Utrechtse helden Difesa en Dominic Candela en uiteraard mogen de krachtpatsers Chris Rox en Jasper Clash niet ontbreken. Host van de nacht is MC Stanford, leuk dat hij er weer bij is

LADYTICKETS (2 LADIES ON 1 TICKET)
Latin Lovers houdt van de dames en andersom ook, daarom speciaal voor alle dames (die altijd in grote getalen aanwezig zijn bij Latin Lovers, meer dan 70 (!) %) zijn de eerste 100 Ladytickets ook verkrijgbaar voor maar 15 euro! 1 Ladyticket geeft toegang aan 2 dames, leuk toch! Ze zijn alleen online te bestellen via deze website (op = op!)

PRESALE

Normale kaarten kosten 10 euro en zijn online verkrijgbaar via deze website onder het kopje tickets. Mochten er nog kaarten aan de deur beschikbaar zijn dan zullen deze 15 euro gaan kosten. Wij adviseren: kom dan wel op tijd!

VOLG ONS

Iedere dag is er wel iets nieuws te melden over Latin Lovers, wil je op de hoogte blijven? Like de Facebook page: facebook.com/latinloversonline en zorg dat je niets mist!

De minimum leeftijd is 18+

Natuurlijk zit Latin Lovers ook op Twitter en Instagram, volg ons via @latinlovers en gebruik als je ons iets wilt melden de hashtag #latinlovers

Tot zaterdag 16 januari bij de eerste editie van 2016 in de Winkel van Sinkel te Utrecht!