vrijdag 11 januari 2019

LATIN LOVERS‚Äč

23:00 - 05:00
Club Villa Thalia, Rotterdam

Na het succues van de ‘eerste’ editie van Latin Lovers terug op vertrouwde bodem, kon het niet anders dan dat er een vervolg zou komen. Op vrijdag 11 januari 2019 host Latin Lovers het eerste √©chte feest van Rotterdam in Villa Thalia, daar waar het meest vrouwvriendelijke concept ooit begonnen is!

TERUG IN THALIA OP DE VRIJDAG!
Yes, jullie hebben het goed gezien: Latin Lovers is weer op de vrijdag. Ooit begonnen, bijna veertien jaar geleden in de vroegere Thalia Lounge, is dit sexy concept weer terug op deze nostalgische plek. Gaaf om na zoveel jaar weer terug te keren, blijft uniek en de organisatie zal er alles aan doen om er een extra gave editie van te maken!

LINE-UP
Bij de eerste editie van 2019 hoort natuurlijk ook een dikke line-up. Zo komen er op vrijdag 11 januari de toppers Leroy Styles voor een exclusieve afro -en latinset, een LIVE optreden van Afrolosjes Sound System, Stefan Vilijn, Dominic Candela, Serginho & Tyrone met hun debuut, Marchello Garcia en Steff Blanque! De avond zal worden gehost door MC Patrick Brown, wie anders?!

LIMITED EARLYBIRD -EN LADYTICKETS: 10 & 15 EURO!
Speciaal voor alle dames (die altijd in grote getalen aanwezig zijn bij Latin Lovers, meer dan 70 (!) %) zijn de eerste 100 Ladytickets ook verkrijgbaar voor maar 15 euro ex fee! Wanneer deze zijn uitverkocht, kosten de ladytickets 20 euro ex fee. 1 Ladyticket geeft toegang aan 2 dames, leuk toch!

Earlybird kaarten kosten 10 euro en zijn online verkrijgbaar. Wanneer deze zijn uiverkopen (op = op) start de reguliere voorverkoop en deze kaarten kosten 15 euro per stuk.

Kaarten zijn online te bestellen via www.latinlovers.nl (op = op!)

VOLG ONS
Iedere dag is er wel iets nieuws te melden over Latin Lovers, wil je op de hoogte blijven? Like de Facebook page: http://facebook.com/latinloversonline en zorg dat je niets mist!
Natuurlijk zit Latin Lovers ook op Instagram, volg ons via @latinlovers en gebruik als je ons iets wilt melden de hashtag #latinlovers

Tot vrijdag 11 januari 2019 in Villa Thalia te Rotterdam!