zaterdag 24 december 2016

LATIN LOVERS CHRISTMAS EVE SPECIAL – AMSTERDAM​

23:00 - 05:00
AIR, Amsterdam

 

Een goede reden hebben om het diner met kalkoen en familie verplichtingen eerder te kunnen verlaten? Regelt Latin Lovers gewoon voor jou! Op Kerstavond zal het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland de gehele AIR in Amsterdam omtoveren tot een zomers Kerst festijn. Kerstavond valt dit jaar op zaterdag 24 december dus een ideale gelegenheid om de aankomende extra calorieën er alvast af te dansen!

LINE-UP
Tropische decoratie in combinatie met het dikke interieur van de meest dikke club in Nederland: AIR Amsterdam. De line-up voor Kerstavond is er een die zorgt voor een nacht vol sexy latinhouse en een twist naar vrouwvriendelijke urban door de speakers. Wat dacht je van Leroy Styles, Stefan Vilijn, Nafthaly Ramona, Brian Chundro & Santos, Flava, Chris Rox & Jasper Clash, Raynor Bruges en Jollygood MC verdeeld over twee (!) area’s!

2 AREA’S!

In de ‘main area’ zal voornamelijk stilstaan geen optie zijn vanwege de overheerlijke latinhouse. Trommels, vocalen, afrohouse, percussie en alles wat met latin te maken heeft komt voorbij. In ‘AIR 2’ kun je oren de kost geven met heerlijke R&B, hip hop en classics. Kortom, een extra urban zaal voor de liefhebbers van intimiteit en kwaliteit!

LADYTICKETS

Voor de dames en natuurlijk omdat het kerst is zijn ze er weer: Ladytickets! Voor een bedrag van 18 euro (ex fee) kunnen alleen de dames deze Ladytickets bestellen en kun je samen met een andere vriendin naar binnen. 1 Ladyticket is dus geldig voor 2 dames! Voor de kerst zijn er maar 100 Ladytickets beschikbaar dus wees er snel bij! Ze zijn online te bestellen via deze website bij het tabje ‘buy tickets’

PRESALE

De normale tickets kosten 15 euro (ex fee) per stuk en kun je ook online bestellen bij het tabje ‘buy tickets’

TOT ZATERDAG 24 DECEMBER IN AIR AMSTERDAM!