zaterdag 26 december 2015

LATIN LOVERS ‘CHRISTMAS EDITION’​

23:00 - 05:00
Munch, Rotterdam

 

Hoe gaaf?! Tweede Kerstdag valt dit jaar op een zaterdag (26 december) en des te meer reden is er voor een leuke extra editie! Latin Lovers gaat samen met Club Vie al jullie koude handen, voeten en oren eens lekker verwarmen tijdens de ‘Christmas Edition’. Een gouden combinatie wat nu al resulteert in een onvergetelijke kerst! Samen met het tropische decor van het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland en in een kerstsferen uitgedoste Club Vie zal dit een waar spektakelstuk worden om al je kerst calorieren eraf te dansen 😉

CHRISTMAS EDITION

Tweede Kerstdag hoeft absoluut geen verplichte dag meer te zijn met de familie, maar een avond dat je op een speciale manier moet vieren. Latin Lovers zorgt ervoor dat jij hier de kans voor krijgt. Denk je aan kerst, dan denk je aan sneeuw, kerstbomen, kerstlichtjes en veel meer. De ijspegels aan de Willemsbrug boven Club Vie zullen smelten omdat het er binnen extreem heet aan toe gaat! Latin Lovers in kerststijl is iets wat je maar één keer kunt meemaken. Dus stap eerder van de fondue, -gourmet of -kalkoentafel en haast je snel naar Club Vie op zaterdag 26 december!

LINE-UP

Voor kerst pakt Latin Lovers natuurlijk weer speciaal uit voor de liefhebbers. Dat het winter is, zegt helemaal niks, want bij Latin Lovers schijnt namelijk altijd de zon en dat is wel terug te zien in de programmering: Roog, Leroy Styles, Chris Rox, Jasper Clash, Marlldexx, Bryan Dalton, Quincy Mariano & Luciano Genoa en MC Yanto staan garant voor de zomerse latin house deze avond. In de benedenzaal is er nog een leuke verassing voor de liefhebbers van r&b, hip hop en classics: Slick & Djoevenile achter de decks!

LOVETICKETS, LADYTICKETS & PRESALE

Vormen jij en jouw vriend of vriendin een geweldig koppel? Dan zijn er speciaal voor jullie koppeltickets, oftewel Lovetickets, beschikbaar. Deze zijn geldig voor één dame en één heer. De lovetickets kosten maar 17,50 euro. Laat zien wat voor prachtig koppel jullie zijn en kom samen genieten van een sensationele kerstavond. Er zijn maar 100 Lovetickets beschikbaar, op = op!

Voor de dames zijn er uiteraard weer de populaire Ladytickets verkrijgbaar. 1 Ladyticket is geldig voor 2 dames. Deze speciale kaarten voor enkel dames kosten 17,50 euro. Er zijn voor deze avond maar 100 Ladytickets beschikbaar, op = op!

Normale kaarten voor deze avond kosten 12,50. De Lovetickets, Ladytickets en normale kaarten kun je online bestellen via deze website, dat kan hierboven via ‘buy tickets’

We zien je op zaterdag 26 december tijdens de Christmas Edition van Latin Lovers in Club Vie!