zaterdag 19 maart 2016

LATIN LOVERS​

23:00 - 05:00
Winkel van Sinkel, Utrecht

 

Geweldig nieuws voor iedereen die Latin Lovers een warm hart toedraagt, nieuwsgierig is om eens te komen kijken en voor de liefhebbers van Utrecht: het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland is terug in de Domstad op zaterdag 19 maart! Na het succes van het 10 jarige bestaan eind vorig jaar en de eerste editie van 2016   is opnieuw de Winkel van Sinkel klaar voor een zomerse metamorfose tijdens een exclusieve variant: de back 2 back edition waarin alle artiesten samen op zullen treden in de volgende formaties: Brian Chundro & Santos, Genairo Nvilla & Jasper Clash, Marlldexx & Bryan Dalton, Dominic Candela & Difesa, Quincy Mariano & Luciano Genoa en  de host MC Jollygood!

Latin Lovers in de Winkel van Sinkel, het blijft een unieke combo, ook in 2016! De plek is uniek en zeker in het hartje van Utrecht. Het concept Latin Lovers straalt warmte uit, vrouwvriendelijkheid en natuurlijk een tropische zomer en dit zie je ook overal terug in het gave decor, leuk! Aangezien zomer altijd voorkomt in het woordenboek van Latin Lovers, kunnen voor deze avond uiteraard de hakjes en cocktailjurkjes weer uit de kast, ondanks dat het half maart is!

Zoals al eerder genoemd, gaan alle dj’s deze avond back 2 back. Dit resulteert natuurlijk in een kolkende dansvloer en extreem dikke dj sets! Iedere dj zal zijn partner uitdagen tot het uiterste wat sowieso gaat resulteren in een unieke en legendarische avond! Met maar liefst 11 (!) artiesten in de dj booth wordt dit een avond vol met denderende trommels, ploegende percussies, zinderende vocalen, zomerse ritmes, de nieuwste latinhouse, dikke edits en nog veel meer waarover nog weken over nagepraat zal worden. Back 2 back it is!

LADYTICKETS & VOORVERKOOP

Speciaal voor de dames heeft Latin Lovers voor deze back 2 back editie Ladytickets beschikbaar. De Ladytickets zijn alleen voor dames en 1 ladyticket geeft toegang aan 2 dames. Zo kunnen de dames dus ook back 2 back deze avond 😉 Ze zijn exclusief te bestellen via deze website en kosten 17,50 euro per stuk.

Let op, er zijn maar 100 ladytickets verkrijgbaar voor deze editie dus wees er snel bij want op = op!

Normale kaarten kosten 10,- euro per stuk en kun je ook online bestellen via deze website – tot zaterdag 19 maart!