zaterdag 17 februari 2018

LATIN LOVERS​

23:00 - 05:00
AIR, Amsterdam

SEXY LATINHOUSE & URBAN WITH JOHNNY500 & GENAIRO NVILLA!
Amsterdam we komen weer! Het langst lopende latinconcept van Nederland komt weer naar AIR Amsterdam en de datum die je mag vrijhouden is zaterdag 17 februari 2018! Latin Lovers in AIR is inmiddels een begrip in de hoofdstad aan het worden en dus kan er met een grote glimlach verteld worden dat Latin Lovers er een vaste, nieuwe locatie bij heeft!

Latin Lovers en Air, het klinkt als een kers op de taart, het neusje van de zalm, een-tweetje uit het boekje en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Met de perfecte setting van de club en intimiteit in combinatie met een super gaaf lichtplan en extreem dik geluid, gaat Latin Lovers met al haar fans zich opnieuw thuis voelen in deze top locatie.

✚ LINE UP
Johnny 500 is de eerste naam die pronkt op het menu.Hij maakte vorig jaar zijn debuut en de dames die erbij waren die avond hebben het er nog steeds over 😉 Vrouwvriendelijke R&B, dansbare hits met een latin twist, Johnny500 past zich maar al te graag aan! Ook topper Genairo Nvilla is aanwezig…. Zijn latinhouse roots gaan dieper dan wie dan ook en een set vol met trommels, sexy ritmes en vocalen zijn een feit. En wat te denken van Sam Blans en Stefan Vilijn?! Beide staan zij bekend om hun heerlijk Afrohouse edits en dikke latinhouse producties. Dit gaat een hete avond worden. De avond word gehost door niemand minder dan MC Jollygood

♫ LINE-UP
Johnny 500
Genairo Nvilla
Stefan Vilijn
Sam Blans
MC Jollygood

✚ PRESALE & LADYTICKETS
Normale kaarten kosten 15,- euro (ex fee) en ook zijn er weer Ladytickets beschikbaar voor de dames (2 dames op 1 ticket) Deze zijn alleen online in de voorverkoop te bestellen via www.latinlovers.nl (onder het kopje tickets) en kosten 18,- euro (ex fee) maar dan kun je wel een vriendin meenemen op je ticket! Er zijn voor deze editie maar een beperkt aantal Ladytickets beschikbaar dus dames, wees er snel bij want op = op!

✚ TABLE SERVICE
FOR TABLE RESERVATION PLEASE CONTACT TABLESERVICE@AIR.NL

Zien we jou weer op zaterdag 17 februari bij Latin Lovers in AIR Amsterdam?