zaterdag 8 december 2018

LATIN LOVERS​

23:00 - 05:00
AIR, Amsterdam

Amsterdam we komen weer! Het langst lopende latinconcept van Nederland komt weer naar AIR Amsterdam en de datum die je mag vrijhouden is zaterdag 8 december 2018! Latin Lovers in AIR is inmiddels een begrip in de hoofdstad aan het worden en dus kan er met een grote glimlach verteld worden dat Latin Lovers er een vaste, nieuwe locatie bij heeft!
Latin Lovers en Air, het klinkt als een kers op de taart, het neusje van de zalm, een-tweetje uit het boekje en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Met de perfecte setting van de club en intimiteit in combinatie met een super gaaf lichtplan en extreem dik geluid, gaat Latin Lovers met al haar fans zich opnieuw thuis voelen in deze top locatie.

✚ LINE UP
Latin house invloeden met La Fuente, wat rauwere beats en een vleugje urban met D-Rashid en Sam Blans en voor de afro liefhebbers heben we Marchello Garcia en Quincy Mariano & Luciano Genoa weten te strikken. Allen met liefde voor de muziek, vrouwvriendelijke deuntjes, house, trommels, percussie, vocalen, hier en daar wat urban classics en natuurlijk de befaamde afro-sound.

♫ LINE-UP
La Fuente
D-Rashid
Sam Blans
Marchello Garcia
Quincy Mariano & Luciano Genoa
MC Yanto

✚ PRESALE & LADYTICKETS
Normale kaarten kosten 15,- euro (ex fee) en ook zijn er weer Ladytickets beschikbaar voor de dames (2 dames op 1 ticket) Deze zijn alleen online in de voorverkoop te bestellen via www.latinlovers.nl (onder het kopje tickets) en kosten 18,- euro (ex fee) maar dan kun je wel een vriendin meenemen op je ticket! Er zijn voor deze editie maar een beperkt aantal Ladytickets beschikbaar dus dames, wees er snel bij want op = op!

✚ TABLE SERVICE
FOR TABLE RESERVATION PLEASE CONTACT TABLESERVICE@AIR.NL

Zien we jou weer op zaterdag 8 december bij Latin Lovers in AIR Amsterdam?