zaterdag 10 maart 2018

LATIN LOVERS​

23:00 - 05:00
Winkel van Sinkel, Utrecht

LATIN LOVERS MET BIGGI & ELTON JONATHAN

Na de knallende editie in januari met Dj Dyna zijn we nu weer terug met een andere topper uit de urban scène: DJ BIGGI! Want op zaterdag 10 maart keert het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland terug naar de Winkel van Sinkel in Utrecht! Dit moet natuurlijk keihard gevierd worden dus komt er een extra dikke line-up tevoorschijn in de dj booth: BIGGI & ELTON JONATHAN, Genairo Nvilla, Stefan Vilijn, Dominic Candela b2b Difesa, Gasparo en MC Patrick Brown!

WINKEL VAN SINKEL
Latin Lovers en de Winkel van Sinkel, een gouden combi. Na de viering van het 12 (!) jarige bestaan in oktober 2017 en de editie in januari 2018 gaat Latin Lovers gewoon weer keihard door. Tropisch decor, zomerse latinhouse, deze locatie is op deze datum de enige plek in Nederland waar jij je thuis voelt zoals op een zomer vakantie. Dus dames, de cocktailjurkjes en hakjes mogen gewoon weer uit de kast deze avond!

LINE UP
Voor de tweede editie in 2018 in de Winkel van Sinkel heeft Latin Lovers weer een kast met top artiesten open getrokken waaronder een heerlijke set van niemand minder dan DJ BIGGI ondersteund door de vocalen van Elton Jonathan. Dit duo gaat super hard en staan op alle grote feesten en festivals, dat belooft bij voorbaat al een top avond te worden… Dames dat word dringen geblazen voor de dj booth.
Stefan Vilijn en Genairo Nvilla zijn de big boys in de latin scene, met hun kenmerkende afrohouse beats en keiharde latinhouse releases is stilstaan geen optie! Verder staat er nog 1 back 2 back sensaties op het programma namelijk Dominic Candela b2b Difesa en ook Gasparo zal je verblijden met een variatie aan latin sounds. De avond wordt gehost door MC Patrick Brown!

LADYTICKETS (2 LADIES ON 1 TICKET)
Latin Lovers houdt van de dames en andersom ook, daarom speciaal voor alle dames (die altijd in grote getalen aanwezig zijn bij Latin Lovers, meer dan 70% ) zijn er Ladytickets verkrijgbaar voor maar 15,00 euro! 1 Ladyticket geeft toegang aan 2 dames, leuk toch! Ze zijn alleen online te bestellen via www.latinlovers.nl (op = op!)

PRESALE
Normale kaarten kosten 10 euro en zijn online verkrijgbaar viawww.latinlovers.nl onder het kopje tickets. Mochten er nog kaarten aan de deur beschikbaar zijn dan zullen deze 15 euro gaan kosten. Wij adviseren: kom dan wel op tijd!

VOLG ONS
Iedere dag is er wel iets nieuws te melden over Latin Lovers, wil je op de hoogte blijven? Like de Facebook page: facebook.com/latinloversonline en zorg dat je niets mist!
Natuurlijk zit Latin Lovers ook op Instagram, volg ons via @latinlovers en gebruik als je ons iets wilt melden de hashtag #latinlovers