zondag 24 december 2017

LATIN LOVERS​

23:00 - 05:00
Munch, Rotterdam

 

Na het succes van de 12 years anniversary tour keert het meest vrouwvriendelijke concept Latin Lovers terug naar Club Vie te Rotterdam! De datum die je met een dikke zwarte stift in de agenda mag omcirkelen is zondag 24 december . Don’t miss this one!

CLUB VIE
Latin Lovers en Club Vie zijn al jaren twee handen op een buik en dus een combinatie met een gouden randje. Begonnen aan de Maasboulevard op een donderdag tijdens de VI-SI-TE avondjes, spontane edities op de vrijdag en later zelfs iedere zaterdag in een van de mooiste clubs van Rotterdam. Latin Lovers is altijd blij geweest met Club Vie en andersom ook! Uiteraard zal er voor deze unieke avond een extreem dikke programmering op het menu staan verdeeld over 2 (!) area’s, de crème de la crème van de latinhouse!

LINE UP
Ho, ho, ho, het is tijd om cadeautjes uit te pakken! Eens kijken wat de kerstman dit jaar heeft afgeleverd bij Latin Lovers. In het 1e pakje zit niemand minder dan Mr. Latin Village: D-Rashid. Deze dj heeft inmiddels geen introductie meer nodig en zorgt altijd voor een goede vibe met zijn opzwepende latinhouse sound.
Aangezien 70% van de bezoekers op Latin Lovers altijd uit vrouwen bestaan, doen we graag iets terug: In het 2e pakje zit Artistic Raw die ervoor gaat zorgen dat de dansvloer van Club Vie gaat kolken. Energie, passie en heel veel trommels kunnen we verwachten van deze baas! Tijd voor het 3e pakje: Quincy Mariano & Luciano Genoa… Hun sexy sound en afro ritmes doen het altijd goed, dat wordt dringen voor de dj booth dames… Marlldexx en Regor Kien maken de line-up helemaal compleet en de avond zal worden gehost door MC Patrick Brown.

PRESALE & LIMITED LADYTICKETS
Normale kaarten kosten 10,- euro en ook zijn er, speciaal voor de altijd vele aanwezige dames op onze dansvloer, ‘ladytickets’ verkrijgbaar voor maar 15,- euro.
Met 1 ladyticket heb je toegang voor 2 dames, ideaal dus! Let op, ze zijn er maar in een gelimiteerd aantal dus op = op. Kom jij een dansje doen op deze speciale “Christmas edition” van Latin Lovers op zondag 24 december in Club Vie?