zaterdag 4 november 2017

LATIN LOVERS 12 YEARS ANNIVERSARY​

23:00 - 05:00
Munch, Rotterdam

 

Opnieuw twaalf keer de handen omhoog, nog een keer de bellen laten rinkelen en alle toeters laten blazen, kaarsjes kunnen weer uitgeblazen worden en de kurken mogen nog een keer knallen! Het meest vrouwvriendelijke concept viert namelijk tijdens haar ’12 Years Anniversary Tour’ door heel Nederland haar twaalf (!) jarige bestaan in Club Vie te Rotterdam! De datum die met een dikke zwarte stift in de agenda kan is zaterdag 4 november. Don’t miss this one!

CLUB VIE

Latin Lovers en Club Vie zijn al jaren twee handen op een buik en dus een combinatie met een gouden randje. Begonnen aan de Maasboulevard op een donderdag tijdens de VI-SI-TE avondjes, spontane edities op de vrijdag en later zelfs iedere zaterdag in een van de mooiste clubs van Rotterdam. Latin Lovers is altijd blij geweest met Club Vie en andersom ook! Uiteraard zal er voor deze unieke avond een extreem dikke programmering op het menu staan verdeeld over 2 (!) area’s, de crème de la crème van de latinhouse!

LINE UP


Wie jarig is, trakteert en dus wordt er extra groots uitgepakt. Met stipt op nummer één de grootste headliner Benny Rodrigues die met een zeer exclusieve latin -en afrohouse set de dansvloer van Club Vie gaat laten kolken. Energie, passie en heel veel trommels kunnen we verwachten van deze baas! Aangezien 70% van de bezoekers op Latin Lovers altijd uit vrouwen bestaan, doen we graag iets terug: Stefan Vilijn! Zijn sexy sound en afro ritmes doen het altijd goed, dat wordt dringen voor de dj booth dames… Tijdens het 12 jarige bestaan zullen de krachtpatsers van het concept Chris Rox en Jasper Clash een speciale back 2 back set presenteren met alle Latin Lovers hits van de afgelopen 12 jaar: gaaf! Bryan Dalton en Marlldexx maken de line-up helemaal compleet en de avond zal worden gehost door MC Patrick Brown.

PRESALE & LIMITED LADYTICKETS


Normale kaarten kosten 10,- euro en ook zijn er, speciaal voor de altijd vele aanwezige dames op onze dansvloer, ‘limited ladytickets’ verkrijgbaar ook voor maar 12,- euro

Met 1 limited ladyticket heb je toegang voor 2 dames, ideaal dus! Let op, ze zijn er maar in een gelimiteerd aantal dus op = op. Wanneer deze zijn uitverkocht komen de normale ladytickets online en deze zullen 15,- euro kosten.

Kom jij Latin Lovers feliciteren met haar 12 jarige bestaan op zaterdag 4 november in Club Vie?