zaterdag 22 juli 2017

LATIN LOVERS​

23:00 - 05:00
Munch, Rotterdam

 

De zomer is on fire en dus hoort daar een tropische avond bij: Latin Lovers in Club Vie is terug! De datum voor in de zomerplanning kan ertussen geschoven worden: zaterdag 22 juli 2017! Festivals en strandfeestjes kunnen dan even aan de kant, want het meest vrouwvriendelijke concept komt deze datum in Rotterdam met een extra dikke programmering om de hoge temperaturen te vieren!

Het is warm, het is heet, maar Latin Lovers maakt het nog even nog extra leuk: La Fuente, Sam Blans, Stefan Vilijn B2B Rudy Lima, Quincy Mariano & Luciano Genoa, Chris Rox, Jasper Clash en MarllDexx staan te trappelen voor een avond vol met de nieuwste latin house hits, een vleugje urban, trommels, vocalen, percussies en alles wat ons zo blij maakt.

Club Vie zal op deze datum weer omgetoverd worden tot een waar tropisch paradijs. Voor de dames: de hakjes en de zomerse jurkjes mogen bij ons altijd! De combinatie van Latin Lovers in Vie is er altijd één geweest met een gouden randje. Niet voor niks is dit gewoonweg de mooiste club van Rotterdam en is Latin Lovers inmiddels al meer dan 11 (!) jaar hier een vaste gast met haar concept. Een kolkende dansvloer, 2 area’s, sexy barpersoneel, special effects all night long, de entourage van Club Vie en een zomers decor wat natuurlijk altijd lekker is!

LADYTICKETS (2 DAMES OP 1 TICKET)

Omdat er altijd meer dan 70% dames op Latin Lovers aanwezig zijn, doen we graag iets terug: ladytickets! 1 ladyticket geeft toegang aan 2 dames en kost 15,- euro ex fee. Je kunt ze alleen online bestellen via deze website – let wel op, er zijn altijd een beperkt aantal ladytickets verkrijgbaar dus op = op. Normale kaarten kosten 10,- euro ex fee per stuk en kun je ook bestellen via deze website.

De deuren van Club Vie gaan open om 23.00 uur en de minimale leeftijd is 21+. Het event zal duren tot 05.00 uur.

Zien we jou op zaterdag 22 juli voor opnieuw een sexy Latin Lovers in Club Vie Rotterdam?!