zaterdag 13 mei 2017

LATIN LOVERS​

23:00 - 05:00
Munch, Rotterdam

Latin Lovers komt in mei weer keihard terug naar Rotterdam en de datum die we allemaal mogen onthouden, noteren, omcirkelen en in de agenda’s mogen zetten is zaterdag 13 mei! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland startte eerder dit jaar in januari al met een uitgedoste editie in Club Vie waarbij het dak nog net niet eraf vloog en ook in maart ging het goed los! Genoeg reden dus voor een nieuwe editie!

Aan de line-up zal het zeker niet liggen, want ook in Rotterdam legt Latin Lovers de lat graag hoog: D-Rashid, Genairo Nvilla, Babel-Ish, Nigel Hey, Quincy Mariano & Luciano Genoa, Chris Rox, Jasper Clash en MC Patrick Brown staan te trappelen voor een avond vol met de nieuwste latin house hits, een vleugje urban, trommels, vocalen, percussies en alles wat ons zo blij maakt. Bovendien zijn er deze avond 2 area’s, waaronder een speciale, nieuwe area voor alle liefhebbers van salsa, kizomba en vrouwvriendelijke urban. Voor ieder wat wils!

Club Vie zal op deze datum weer omgetoverd worden tot een waar tropisch paradijs. Voor de dames: de hakjes en jurkjes mogen bij ons altijd! De combinatie van Latin Lovers in Vie is er altijd één geweest met een gouden randje. Niet voor niks is dit gewoonweg de mooiste club van Rotterdam en is Latin Lovers inmiddels al meer dan 10 (!) jaar hier een vaste gast met haar concept. Een kolkende dansvloer, 2 area’s, sexy barpersoneel, special effects all night long, de entourage van Club Vie en een zomers decor wat natuurlijk altijd lekker is!

NIEUW: 2e AREA MET OA KIZOMBA

Latin Lovers heeft altijd al een knipoog gehad naar de invloeden van salsa in een breed assortiment. Nieuw is dan ook in de benedenzaal van Club Vie voor deze editie de sound van kizomba, salsa, merengue en natuurlijk vrouwvriendelijke urban. DJ Morelasoul neemt solo de hele avond voor zijn rekening, wat zal resulteren in een ‘heet’ avondje… we kijken er naar uit!

LADYTICKETS (2 DAMES OP 1 TICKET)

Omdat er altijd meer dan 70% dames op Latin Lovers aanwezig zijn, doen we graag iets terug: ladytickets! 1 ladyticket geeft toegang aan 2 dames en kost 15,- euro ex fee. Je kunt ze alleen online bestellen via deze website – let wel op, er zijn altijd een beperkt aantal ladytickets verkrijgbaar dus op = op. Normale kaarten kosten 10,- euro ex fee per stuk en kun je ook bestellen via deze website.

De deuren van Club Vie gaan open om 23.00 uur en de minimale leeftijd is 21+. Het event zal duren tot 05.00 uur.

Zien we jou op zaterdag 13 mei voor opnieuw een sexy Latin Lovers in Club Vie Rotterdam?!