zaterdag 9 april 2016

LATIN LOVERS​

22:00 - 06:00
Club Mondial, Beek

 

Leuk nieuws voor alle fans van sexy latinhouse, zomerse decoraties en nog veel meer tropische aspecten…Latin Lovers komt weer terug naar Club Mondial in Beek met een extra grote editie! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland was al eerder te gast in deze fenomenale club tijdens haar 9 jarige bestaan en komt nu dus weer naar Beek met een unieke lijst aan top artiesten voor een onvergetelijke avond uit met maar liefst 3 (!) area’s: zaterdag 9 april it is!

Latin Lovers wordt niet voor niks het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland genoemd. Met grote podia’s op gerenommeerde festivals zoals Dreamfields, Dance Valley, Citymoves, Ultrasonic en top locaties zoals Club Vie, Winkel van Sinkel en het strand van Bloemendaal is nu Limburg aan de beurt om opnieuw kennis te maken met dit zomerse en tropische concept. De beste artiesten draaien de lekkerste latinhouse vol vocalen en sexy ritmes waarbij stilstaan geen optie is.

Club Mondial in Beek is een van de grootste discotheken in de regio Limburg. Met een oogverblindende lichtshow, wervelende special effect, een dik geluidssysteem en de combinatie met het Latin Lovers decor is dit een avond om zeker in je agenda te zetten. Naast Latin Lovers in de Main area zal er ook nog een toffe tweede area zijn met de lekkerste eclectische sound.

LINE UP

De programmering voor 9 april is er een om je vingers bij af te likken, hier komtie: La Fuente, Gregor Salto, Bryan Dalton, 2Dirty, Chris Rox, Jasper Clash, Baile Phunk, MC Patrick Brown zorgen in de hoofdzaal voor de lekkerste zomerse latinhouse. Ook is er deze nacht een R&B Heaven area met Ay-D en VA en speciaal voor Latin Lovers wordt er een Afrohouse & Dancehall area gecreëerd met D-Masta en MA.

EARLYBIRD TICKETS

Voor de snelle beslissers die nu al weten dat ze zeker weten Latin Lovers absoluut niet willen missen, zijn er speciale earlybird tickets beschikbaar. Deze kosten 7 euro ex fee en zijn online te bestellen via deze website vanaf maandag 7 maart. (let op, er zijn maar een beperkt aantal earlybird tickets verkrijgbaar dus wacht niet te lang!)

PRESALE & LADYTICKETS VOOR DE DAMES

Normale kaarten voor Latin Lovers kosten 9 euro (ex fee) en voor de dames zijn er speciale ladytickets in de verkoop. 1 ladyticket kost 15 euro (ex fee) en geeft toegang aan 2 dames! Deze zijn alleen online te bestellen via deze website zolang de voorraad strekt! Aangezien Latin Lovers altijd meer dan 70% vrouwen op de dansvloer heeft raden wij alle dames aan om snel te handelen, want op is op!

VIP RESERVATIONS

Latin Lovers beleven in stijl en luxe? Dat kan! Er zijn een aantal exclusieve VIP tafels beschikbaar. Voor meer informatie en reserveringen kun je een mailtje sturen naar info@mondialnights.com

VOLG ONS!

Iedere dag is er wel iets nieuws te melden, wil je op de hoogte blijven? Like de Facebook page: facebook.com/latinloversonline en zorg dat je niets mist!

Natuurlijk zit Latin Lovers ook op Twitter en Instagram, volg ons via @latinlovers en gebruik als je ons iets wilt melden de hashtag #latinlovers

Tot zaterdag 9 april in Club Mondial, Beek bij Latin Lovers!