zaterdag 26 maart 2016

LATIN LOVERS​

23:00 - 05:00
Munch, Rotterdam

De eerste zonnestralen dalen al langzaam op ons land, de regendruppels verdwijnen en de koude temperaturen worden langzaam omgezet in iets wat lente heet. Het kan dus alle kanten op, maar wil je zeker weten het gevoel hebben van zon, vakantie en tropische invloeden? Dan kom je natuurlijk naar Latin Lovers! Op zaterdag 26 maart, in het Paasweekend, is het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland weer in de mooiste hotspot van de randstad: Club Vie Rotterdam!

Latin Lovers en Club Vie, je kunt dan spreken met deze combinatie van twee handen op een buik. Bij uitstek is deze prachtige club de ideale locatie voor een heerlijke dansbare avond met de beste artiesten, sexy barpersoneel, entertainment en natuurlijk de leukste mensen! Met twee geprogrammeerde zalen is dit een avond uit waar iedereen zich in thuis voelt!

LINE UP

De line-up spreekt meer dan boekdelen en met twee area’s zal Latin Lovers weer laten zien waarom zij in Rotterdam nog steeds van hoog niveau zijn: Gregor Salto, Genairo Nvilla, Marlldexx & Bryan Dalton, Chris Rox & Jasper Clash, Quincy Mariano & Luciano Genoa, DJ Superior, Daryl Antunez en MC Roga pronken op de line-up en zullen zorgen voor de heetste sound van dit moment. In de main area zal natuurlijk de lekkerste en meest sexy latin house worden gedraaid en in de benedenzaal frisse hip hop, R&B en natuurlijk de beste classics!

LADYTICKETS & PRESALE

Normale kaarten kosten maar 10,- euro en voor de dames zijn er uiteraard weer de exclusieve Ladytickets verkrijgbaar. Met 1 ladyticket kun je samen met je vriendin naar binnen, twee dames op 1 ticket dus! Let op, er zijn maar 100 ladytickets verkrijgbaar voor deze editie dus wacht niet te lang, deze zijn altijd snel uitverkocht. Een ladyticket kost 15,- euro en kun je net als een normale ticket online bestellen via www.latinlovers.nl of via www.clubvie.com

VOLG ONS

Iedere dag is er wel iets nieuws te melden over Latin Lovers, wil je op de hoogte blijven? Like de Facebook page: facebook.com/latinloversonline en zorg dat je niets mist!

Natuurlijk zit Latin Lovers ook op Twitter en Instagram, volg ons via @latinlovers en gebruik als je ons iets wilt melden de hashtag #latinlovers

Tot zaterdag 26 maart in Club Vie, Rotterdam!