vrijdag 12 oktober 2018

LATIN LOVERS 13 YEAR ANNIVERSARY‚Äč

23:00 - 05:00
Winkel van Sinkel, Utrecht

Dertien maal hoera, want Latin Lovers bestaat namelijk 13 (!) jaar! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland zal, zoals iedereen dit inmiddels weet en gewend is, dit natuurlijk kolossaal aanpakken en vieren met een gehele ’13 Years Anniversary Tour’ door Nederland en natuurlijk mag de Winkel van Sinkel in Utrecht hier niet ontbreken: vrijdag 12 oktober 2018 kan in de agenda!

DIT KEER OP DE VRIJDAG
Yes, jullie hebben het goed gezien: Latin Lovers maakt voor deze editie een uitstapje naar de vrijdag. Omdat we het weekend graag meteen goed willen beginnen, zullen we dit vanaf nu wellicht wat vaker gaan doen. Zoveel leuker toch? Vrijdag 12 oktober is dus de datum die je niet wilt missen!

13 YEARS ANNIVERSARY
Ongelofelijk maar waar… welk concept kan dat zeggen na 13 (!) jaar? Voor sommigen een ongelukkig getal, voor ons het getal van de liefde voor latinhouse en een vleugje vrouwvriendelijke urban. Ooit begonnen in de Thalia Rotterdam, uitgegroeid naar Club Vie, 013, Effenaar, Monza, De Lichtfabriek, Patronaat, Powerzone, Club Air, Rex, area hostings op dikke festivals zoals Dance Valley, Dreamfields, Zomerkriebels en Ultrasonic en ga zo nog maar even door…

LINE-UP
Bij een verjaardag en een mijlpaal van een ’13 Years Anniversary Tour’ hoort natuurlijk ook een dikke line-up. Zo komen er op vrijdag 12 oktober naar de Winkel van Sinkel in Utrecht de ‘top of the top’ zoals de headliner en lieveling Johnny 500! En wat te denken van deze toppers: Dominic Candela, Gasparo, Jay Dinestic, Stanga, Nigel Bossa & Vito Silvano die zorgen voor een heerlijke vibe met en de lekkerste latinhouse. De avond zal met veel passie worden gehost door MC Massive en MC Jonna!

LIMITED LADYTICKETS: 13 EURO!
Wie jarig is, trakteert… daarom speciaal voor alle dames (die altijd in grote getalen aanwezig zijn bij Latin Lovers, meer dan 70 (!) %) zijn de eerste 100 Ladytickets ook verkrijgbaar voor maar 13 euro! Wanneer deze zijn uitverkocht, kosten de ladytickets 17,50 euro! 1 Ladyticket geeft toegang aan 2 dames, leuk toch! Ze zijn alleen online te bestellen via www.latinlovers.nl (op = op!)

Normale kaarten voor het 13 jarige bestaan kosten 10 euro en zijn online verkrijgbaar via onder het kopje tickets. Mochten er nog kaarten aan de deur beschikbaar zijn dan zullen deze 15 euro gaan kosten. Wij adviseren: kom dan wel op tijd!

VOLG ONS
Iedere dag is er wel iets nieuws te melden over het 13 jarige bestaan, wil je op de hoogte blijven? Like de Facebook page: http://facebook.com/latinloversonline en zorg dat je niets mist!
Natuurlijk zit Latin Lovers ook op Instagram, volg ons via @latinlovers en gebruik als je ons iets wilt melden de hashtag #latinlovers

Tot vrijdag 12 oktober bij ons 13 jarige bestaan in de Winkel van Sinkel te Utrecht!