zaterdag 7 oktober 2017

LATIN LOVERS 12 YEARS ANNIVERSARY TOUR​

23:00 - 05:00
AIR, Amsterdam

Twaalf maal hoera, want Latin Lovers bestaat namelijk al 12 jaar! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland zal deze mijlpaal in de dance scene uiteraard op grootste wijze vieren met een ware ’12 Years Anniversary Tour’ door Nederland. Op zaterdag 7 oktober komt de karavaan aan in onze hoofdstad. Latin Lovers zal, zoals iedereen wel gewend is, ook nog een uitschieter erbij hebben in de vorm van een dikke locatie en dat is simpelweg de beste en mooiste club van Amsterdam: AIR!

LIMITED LADYTICKETS: 12 EURO!
Wie jarig is, trakteert… daarom speciaal voor alle dames (die altijd in grote getalen aanwezig zijn bij Latin Lovers, meer dan 70 (!) %) zijn er een gelimiteerd aantal ladytickets verkrijgbaar voor maar 12 euro! 1 Ladyticket geeft toegang aan 2 dames, leuk toch! Ze zijn alleen online te bestellen via deze website (op = op!) en wanneer deze zijn uitverkocht, starten de ‘normale’ ladytickets online in de verkoop. Deze zullen 18 euro kosten.

Normale kaarten voor het 12 jarige bestaan kosten 15 euro en zijn online verkrijgbaar via deze website onder het kopje tickets.

LINE-UP
Bij een verjaardag en een mijlpaal van een ’12 Years Anniversary Tour’ hoort natuurlijk ook een dikke line-up. Zo komen er op zaterdag 7 oktober naar Air Amsterdam de ‘top of the top’ zoals de headliners: Gregor Salto en La Fuente! En wat te denken van deze toppers: Genairo Nvilla, MarllDexx, Jasper Clash en Raynor Bruges die zorgt voor een heerlijke vibe met vrouwvriendelijke urban. De avond zal met veel passie worden gehost door MC Jollygood!

VIP TABLE SERVICE
Voor viptafels info/prijzen/reserveringen neem aub contact op met: TABLESERVICE@AIR.NL

VOLG ONS
Iedere dag is er wel iets nieuws te melden over het 12 jarige bestaan, wil je op de hoogte blijven? Like de Facebook page: facebook.com/latinloversonline en zorg dat je niets mist!

Natuurlijk zit Latin Lovers ook op Twitter en Instagram, volg ons via @latinlovers en gebruik als je ons iets wilt melden de hashtag #latinlovers

Kom jij Latin Lovers feliciteren met haar 12 jarige bestaan op zaterdag 7 oktober in Air Amsterdam?