zaterdag 14 oktober 2017

LATIN LOVERS 12 YEARS ANNIVERSARY TOUR​

23:00 - 05:00
Winkel van Sinkel, Utrecht

 

Twaalf maal hoera, want Latin Lovers bestaat namelijk 12 (!) jaar! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland zal, zoals iedereen dit inmiddels weet en gewend is, dit natuurlijk kolossaal aanpakken en vieren met een gehele ’12 Years Anniversary Tour’ door Nederland en natuurlijk mag de Winkel van Sinkel in Utrecht hier niet ontbreken: zaterdag 14 oktober is een feit!

12 YEARS ANNIVERSARY & 500e EDITIE!
Heel gaaf nieuwtje en bovendien een buitengewoon feit: Latin Lovers is in de archief boeken gedoken en naast het 12 jarige bestaan, kunnen we deze avond ook nog eens onze 500e (!) editie huisvesten. Maar liefst 499 Latin Lovers edities gingen eraan vooraf, jullie begrijpen natuurlijk dat we ook dit heuglijke feit groots zullen aanpakken!

LINE-UP
Bij een verjaardag en een mijlpaal van een ’12 Years Anniversary Tour’ hoort natuurlijk ook een dikke line-up. Zo komen er op zaterdag 14 oktober naar de Winkel van Sinkel in Utrecht de ‘top of the top’ zoals de headliners: La Fuente, Stefan Vilijn & Sam Blans! En wat te denken van deze toppers: Bryan Dalton, Scott Easy & Gasparo die zorgen voor een heerlijke vibe met en de lekkerste latinhouse. De avond zal met veel passie worden gehost door MC Patrick Brown!

LIMITED LADYTICKETS UITVERKOCHT
Alle limited ladytickets zijn inmiddels uitverkocht, we weten allemaal wat er dus bij Latin Lovers gaat gebeuren zaterdag… De ‘normale’ ladytickets zijn nog wel verkrijgbaar, maar deze gaan nu ook uiteraard hard. Deze ladytickets kosten maar 17,50 euro! 1 Ladyticket geeft toegang aan 2 dames, leuk toch! Ze zijn alleen online te bestellen via www.latinlovers.nl (op = op!)

Normale kaarten voor het 12 jarige bestaan kosten 10 euro en zijn online verkrijgbaar via onder het kopje tickets. Mochten er nog kaarten aan de deur beschikbaar zijn dan zullen deze 15 euro gaan kosten. Wij adviseren: kom dan wel op tijd!

A LOT OF FASHION ON TOUR
A lot of fashion is een fashion loterij met verschillende cosmetica, mode en beauty producten… en dat allemaal gepresenteerd door niemand minder dan de flamboyante Koen Kardashian! De eerste 50 dames die een ladyticket voor Latin Lovers kopen krijgen van ALOF 2 loten toegestuurd om mee te doen aan de loterij die om 20.00 uur van start gaat (voorafgaand aan Latin Lovers). Er zijn prijzen te winnen variërend van een telefooncover tot aan een compleet verzorgde vakantie! En ook zijn er goodiebags (t.w.v. 75,- Euro) voor de bezoekers aanwezig. Als jij je ladyticket hebt bemachtigt viawww.latinlovers.nl, stuur dan een mail naar patrick@footclubevents.nl om jou loten te ontvangen!

Bekijk hier de eventpage: https://www.facebook.com/events/717032898485708/

VOLG ONS 
Iedere dag is er wel iets nieuws te melden over het 12 jarige bestaan, wil je op de hoogte blijven? Like de Facebook page: http://facebook.com/latinloversonline en zorg dat je niets mist!
Natuurlijk zit Latin Lovers ook op Twitter en Instagram, volg ons via @latinlovers en gebruik als je ons iets wilt melden de hashtag #latinlover

Tot zaterdag 14 oktober bij ons 12 jarige bestaan in de Winkel van Sinkel te Utrecht!