zaterdag 5 november 2016

LATIN LOVERS 11 YEARS ANNIVERSARY TOUR – HELDEN​

22:00 - 04:00
Club Palladio 2.0, Helden

 

Elf keer de handen omhoog, de toeters laten blazen en de bellen laten rinkelen, want Latin Lovers bestaat namelijk alweer elf (!) jaar! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland zal, zoals iedereen dit al wel weet, deze mijlpaal in de dance scene uiteraard op de meest grote manier vieren met een ware ’11 Year Anniversary Tour’ door heel Nederland. Uiteraard mag dan op zaterdag 5 november Club Palladio in Helden niet ontbreken!

Club Pallado is vorig jaar november nog compleet vernieuwd en mag zich plaatsen in de top 5 van de gaafste discotheken van Nederland. Samen met Latin Lovers creëren zij een avond vol met sexy latinhouse waarbij de heupen niet stil kunnen blijven staan, vrouwvriendelijke urban, trommels, percussies en heel veel tropische en zomerse decoratie! De jungle van Latin Lovers is al elf jaar de crème de la crème van vrouwvriendelijke events in Nederland dus zorg ervoor dat je 5 november met een dikke stift in je agenda zet!

Voor een 11-jarig bestaan hoort natuurlijk een top programmering en die staat er! Niemand minder dan La Fuente zal de dj booth betreden met zijn energieke uitstraling die altijd en overal effect heeft op de dansvloer, zeker bij Latin Lovers! Met een prime time set wordt het voor de dames dringen bij de dj booth… verder staat Flava tussen de line-up die met een sexy urban, salsa en latin set de harten zal veroveren en komt de beste latinhouse van de residents Marlldexx, Chris Rox en Jasper Clash. De avond wordt gehost door MC Gimmick!

LIMITED LADYTICKETS VOOR DE DAMES!

Omdat er op de Latin Lovers events bewezen meer dan 70 (!) % vrouwen aanwezig zijn op de dansvloer, doet het concept voor haar fans graag iets terug. Voor de dames zijn er ‘limited ladytickets’ (2 dames op 1 ticket) verkrijgbaar zolang de voorraad strekt, deze kosten 11,- euro en kun je online bestellen via www.clubpalladio.nl

DELUXE TICKETS

Ook zijn er DeLuxe kaarten beschikbaar, deze kosten 15,00 euro per stuk. Hiervoor dien je minimaal 27 jaar te zijn. Hiermee heb je toegang tot het grote DeLuxe deck met andere vrienden en andere leeftijdgenoten. Uiteraard kun je je overal in de club begeven. Andere voordelen zijn een uitgebreide drankenkaart vol met mooie dranken zoals champagne en wijnen, bottle service, fingerfood en handige voorzieningen zoals een gezellige eigen bar, toiletten, rooklounge en al het andere mooie wat Club Palladio 2.0 je te bieden heeft. Je kunt deze tickets online bestellen via www.clubpalladio.nl

De avond is van 22.00 tot 04.00 en de leeftijd is 18+

Tot zaterdag 5 november bij Latin Lovers in Club Palladio met het 11 jarige bestaan!