zaterdag 19 november 2016

LATIN LOVERS 11 YEARS ANNIVERSARY TOUR – UTRECHT​

23:00 - 05:00
Winkel van Sinkel, Utrecht

 

Elf maal hoera, want Latin Lovers bestaat namelijk 11 (!) jaar! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland zal, zoals iedereen dit inmiddels weet en gewend is, dit natuurlijk kolossaal aanpakken en vieren met een gehele ‘11 Year Anniversary Tour’ door Nederland en natuurlijk mag de Winkel van Sinkel in Utrecht hier niet ontbreken: zaterdag 19 november is een feit!

Latin Lovers en de Winkel van Sinkel, volgens ons archief sinds 2008 in Utrecht, zijn een gouden combinatie. Reden genoeg dus om ook het 11 jarige bestaan van dit zomerse concept te vieren in de Domstad, wat in de laatste jaren uitgegroeid is tot meer dan een vaste waarde in de agenda van Latin Lovers. Alleen maar leuk dat de ‘11 Year Anniversary Tour’ ook in de Winkel van Sinkel neerstrijkt!

De programmering voor deze editie pronkt al vanaf de Domtoren en dan beginnen we natuurlijk met een nieuwe naam in de gelederen: Johnny 500! Deze sexy urban eclectische dj zal speciaal voor Latin Lovers met een unieke set op de proppen komen vol met salsa, swingende R&B en natuurlijk wat hiphop klassiekers met altijd die ene knipoog naar de latinhouse, wij zijn benieuwd! Verder mag natuurlijk Gregor Salto die ‘latin’ door zijn aderen heeft stromen niet ontbreken met zijn wervelende Salto Sounds! De King Of Drums is natuurlijk Genairo Nvilla en ook hij zal met een dozijn aan nieuwe pompende latin tracks aan het roer staan van de avond. De line-up wordt verder afgemaakt met de hoog in het vaandel zittende Jasper Clash, Difesa en Dominic Candela. Jollygood MC zal de avond hosten!

LIMITED LADYTICKETS UITVERKOCHT, NORMALE LADYTICKETS NU ONLINE

Leuk! De eerste fase van ‘limited ladytickets’ zijn inmiddels uitverkocht, we hoeven dus niet uit te leggen wat er gaat gebeuren deze avond 😉 Normale ladytickets (2 dames op 1 tickets) zijn nu online in de verkoop en kun je via deze website bestellen, bovenaan bij de button ‘buy tickets’. Ladytickets kosten 17,50 euro per stuk, maar dan heb je dus wel toegang voor 2 dames!

Normale kaarten voor het 11 jarige bestaan kosten 10 euro en zijn online verkrijgbaar via www.latinlovers.nl onder het kopje tickets. Mochten er nog kaarten aan de deur beschikbaar zijn dan zullen deze 15 euro gaan kosten. Wij adviseren: kom dan wel op tijd!

VOLG ONS

Iedere dag is er wel iets nieuws te melden over het 11 jarige bestaan, wil je op de hoogte blijven? Like de Facebook page: facebook.com/latinloversonline en zorg dat je niets mist!

Natuurlijk zit Latin Lovers ook op Twitter en Instagram, volg ons via @latinlovers en gebruik als je ons iets wilt melden de hashtag #latinlovers

Tot zaterdag 19 november bij ons 11 jarige bestaan in de Winkel van Sinkel te Utrecht!