maandag 26 december 2016

LATIN LOVERS CHRISTMAS SPECIAL – ON THE BEACH​

22:00 - 04:00
Beachclub Royal, Hoek van Holland

Heb jij al plannen met de Kerst dit jaar? Nou, Latin Lovers kan in ieder geval alvast een avondje voor je inplannen, namelijk een extra en zeer speciale editie op Tweede Kerstdag in de tofste locatie in Hoek van Holland: Beachclub Royal! Tweede Kerstdag valt dit jaar op een maandag en aangezien de meeste van ons dan toch vakantie hebben, gaat het feestje lekker lang door en beginnen we iets later zodat je vooraf nog kunt genieten met familie aan het kerstdiner: 22.00 tot 04.00 uur weet jij waar je moet zijn!

De line up voor Tweede Kerstdag is zeker de moeite waard om eerder het zoveelste diner met kalkoen en familie verplichting te verlaten: La Fuente, Sam Blans, Genairo Nvilla, Bryan Dalton, Jasper Clash, Chris Rox en MC Patrick Brown zijn de artiesten van de avond die de meest sexy latinhouse met een twist naar vrouwvriendelijke urban door de speakers laten knallen richting de intieme dansvloer.

Speciaal voor Latin Lovers en natuurlijk omdat het kerst is, zal Beachclub Royal een ware transformatie ondergaan. Een combinatie van een oogverblindend kerstdecor met de tropische vibe van Latin Lovers, wordt gewoon genieten! Zet dus in je kerstvakantie in ieder geval Tweede Kerstdag in je agenda, want het wordt een royale editie! đŸ˜‰

LADYTICKETS

Voor de dames en natuurlijk omdat het kerst is zijn ze er weer: Ladytickets! Voor een bedrag van 17,50 kunnen alleen de dames deze Ladytickets bestellen en kun je samen met een andere vriendin naar binnen. 1 Ladyticket is dus geldig voor 2 dames! Voor de kerst zijn er maar 100 Ladytickets beschikbaar dus wees er snel bij! Ze zijn online te bestellen via www.latinlovers.nl onder het kopje tickets.

PRESALE

De normale tickets kosten 12,50 per stuk en kun je ook online bestellen via www.latinlovers.nl onder het kopje tickets.

We zien je graag op maandag 26 december tijdens de special van Latin Lovers on the beach bij Beachclub Royal!