zaterdag 5 november 2016

LATIN LOVERS 11 YEARS ANNIVERSARY TOUR – DORDRECHT​

23:00 - 04:30
Bibelot Poppodium, Dordrecht

Elf keer hoera, de handen omhoog, de kurken laten knallen en alle bellen laten rinkelen want Latin Lovers bestaat namelijk al elf (!) jaar! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland zal dit gaan vieren met een keiharde tour door Nederland met alleen de beste clubs en op 5 november zijn zij te gast in Poppodium Bibelot in Dordrecht!

Poppodium Bibelot is onlangs nog compleet vernieuwd en mag zich plaatsen in de top 5 van de dikste poppodia van Nederland. Wie er komen draaien houden we nog even geheim, maar feit is wel dat er achter de schermen in ieder geval al twee headliners zijn vastgelegd voor het debuut van Latin Lovers in Dordrecht! Een avond vol met sexy latinhouse waarbij de heupen niet stil kunnen blijven staan, vrouwvriendelijke urban, trommels, percussies en heel veel tropische en zomerse decoratie maken dit nu al een unieke avond. De jungle van Latin Lovers is al elf jaar de crème de la crème van vrouwvriendelijke events in Nederland dus zorg ervoor dat je 5 november met een dikke stift in je agenda zet!

LINE UP
Stilstaan is op deze avond absoluut geen optie, want met de lekkerste latinhouse en een vleugje sexy urban laat het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland iedereen alle hoeken van Bibelot zien in een kolkende dansvloer. Wat dacht je van mister Latin Village D-Rashid? Deze zomer sloot hij nog ‘zijn’ festival af in stijl met een wervelende closing act. Sam Blans laat alle dames gillen en dringen voor de dj booth als zijn haardos tevoorschijn komt en zijn eerste trommels uit de speakers komen. Voor de spierballen achter het concept Chris Rox en Jasper Clash, allebei geboren Dordtenaren, is het een thuis wedstrijd en dat geldt ook voor de youngsters Wessel S en Jerick Salvain. Patrick Brown zal de avond vocaal ondersteunen als MC.

LIMITED LADYTICKETS VOOR DE DAMES!
Omdat er op de Latin Lovers events bewezen meer dan 70 (!) % vrouwen aanwezig zijn op de dansvloer, doet het concept voor haar fans graag iets terug. Voor de dames zijn er ‘limited ladytickets’ verkrijgbaar zolang de voorraad strekt, deze kosten 11,- euro inclusief fee en kun je online bestellen via www.bibelot.net. Normale kaarten kosten 12,50 ex fee en indien nog steeds verkrijgbaar zullen er ook kaarten aan de deur verkocht worden, deze zijn alleen wel duurder. Wees dus slim en haal je kaartje in de voorverkoop! Alle info betreft voorverkoop kun je vinden op www.bibelot.net

Poppodium Bibelot ligt in Dordrecht aan de Noordendijk 148. In de omgeving zijn meer dan voldoende parkeerplaatsen op loopafstand van de locatie. Latin Lovers begint om 23.00 uur en zal eindigen om 04.30 uur. Minimum leeftijd 18+

Kom jij Latin Lovers feliciteren met haar 11 jarige bestaan op zaterdag 5 november in Poppodium Bibelot?