zaterdag 8 oktober 2016

LATIN LOVERS 11 YEARS ANNIVERSARY TOUR – BEEK​

22:00 - 06:00
Club Mondial, Beek

Elf maal hoera, want Latin Lovers bestaat namelijk 11 (!) jaar! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland zal, zoals iedereen dit inmiddels weet en gewend is, dit natuurlijk kolossaal aanpakken en vieren met een gehele ‘11 Year Anniversary Tour’ door Nederland. Natuurlijk mag de fenomenale Mondial in Beek niet ontbreken, dus zaterdag 8 oktober kan in de agenda gezet worden!

Latin Lovers wordt niet voor niks het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland genoemd. Met grote podia’s op gerenommeerde festivals zoals Dreamfields, Dance Valley, Citymoves, Ultrasonic en top locaties zoals Club Vie Rotterdam, Air Amsterdam, Winkel van Sinkel in Utrecht en het strand van Bloemendaal is Limburg opnieuw aan de beurt voor dit zomerse en tropische concept. De beste artiesten draaien de lekkerste latinhouse vol vocalen en sexy ritmes waarbij stilstaan geen optie is!

De Mondial in Beek is een van de grootste discotheken in de regio Limburg. Met een oogverblindende lichtshow, wervelende special effects, een dik geluidssysteem en de combinatie met het Latin Lovers decor is dit een avond om zeker in je agenda te zetten. Vanwege het 11 jarige bestaan zal Latin Lovers namelijk zo groot mogelijk uitpakken! Naast Latin Lovers in de Main area zal er ook nog een toffe tweede area zijn met de lekkerste eclectische sound.

LINE UP
Wie jarig is, trakteert. En hoe! De line up door het 11 jarige bestaan is er nu al een voor in de geschiedenis boeken! Hier komtie: Genairo Nvilla, Leroy Styles, Sam Blans, Stefan Vilijn, 2Dirty, Baile Phunk, Chris Rox, Jasper Clash en MC Patrick Brown nemen de meest sexy latinhouse gecombineerd met vrouwvriendelijke urban invloeden in de main area voor hun rekening. De R&B Heaven area met de lekkerste afrohouse, R&B en moombahton wordt geregisseerd door Ay-D, Valentino, Moschino en Yassco.

EARLYBIRD TICKETS VERKRIJGBAAR

Voor iedereen die nu al zeker weet dat hij of zij dit dikke feest niet willen missen, zijn er speciale earlybird tickets verkrijgbaar. Deze kosten 7 euro (ex fee) en zijn online te bestellen via deze website, bovenaan bij ‘buy tickets’ en www.mondialnights.com zolang de voorraad strekt, dus op = op!

PRESALE & LADYTICKETS VOOR DE DAMES

Normale kaarten kosten 9 euro en er zijn ook Ladytickets beschikbaar voor de dames (2 dames op 1 ticket) en deze kosten 15 euro (ex fee)
Let op, er zijn maar een beperkt Ladtickets beschikbaar voor het 9 jarige bestaan dus wees er snel bij want op = op!

De online voorverkoop kun je vinden via deze website, bovenaan bij ‘buy tickets’ en www.mondialnights.com onder het kopje ‘tickets’ of bij het event op de website.

VOLG ONS!

Iedere dag is er wel iets nieuws te melden, wil je op de hoogte blijven? Like de Facebook page: facebook.com/latinloversonline en zorg dat je niets mist!Natuurlijk zit Latin Lovers ook op Twitter en Instagram, volg ons via @latinlovers en gebruik als je ons iets wilt melden de hashtag #latinlovers

Tot zaterdag 8 oktober in de Mondial in Beek!