zaterdag 16 maart 2019

LATIN LOVERS​

23:00 - 05:00
Winkel van Sinkel, Utrecht

LATIN LOVERS MET BIGGI FEAT. ELTON JONATHAN, SAM BLANS EN MEER!
In januari is de maand nogal saai, grauw en koud maar dat maakt niet uit, want bij Latin Lovers schijnt altijd de zon! Want op zaterdag 16 maart is het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland weer terug in de Winkel van Sinkel in Utrecht! Dit moet natuurlijk keihard gevierd worden dus komt er een extra dikke line-up tevoorschijn in de dj booth: Biggi feat. Elton Jonathan, Sam Blans, Andrew Mathers, Dominic Candela, Difesa, Nigel Bossa & Vito Silvano, Gasparo, Jay Dinestic en MC Jonna!

WINKEL VAN SINKEL
Latin Lovers en de Winkel van Sinkel, een gouden combi. Na de viering van het 13 (!) jarige bestaan in 2018 gaat Latin Lovers gewoon weer keihard door in 2019. Tropisch decor, zomerse latinhouse, deze locatie is op deze datum de enige plek in Nederland waar jij je thuis voelt zoals op een zomer vakantie. Dus dames, de cocktailjurkjes en hakjes mogen gewoon weer uit de kast deze avond!

LADYTICKETS (2 LADIES ON 1 TICKET)
Latin Lovers houdt van de dames en andersom ook, daarom speciaal voor alle dames (die altijd in grote getalen aanwezig zijn bij Latin Lovers, meer dan 70% ) zijn er Ladytickets verkrijgbaar voor maar 17,50 euro! 1 Ladyticket geeft toegang aan 2 dames, leuk toch! Ze zijn alleen online te bestellen via www.latinlovers.nl (op = op!)

EARLYBIRD TICKETS
Voor de snelle beslissers en de vroege vogels zijn er speciale earlybird tickets, deze kosten 10 euro ex fee en zijn online verkrijgbaar viawww.latinlovers.nl onder het kopje tickets. Wanneer deze uitverkocht zijn, zullen we 12,50 ex fee kosten. Mochten er nog kaarten aan de deur beschikbaar zijn dan zullen deze 15 euro gaan kosten. Wij adviseren: kom dan wel op tijd!

VOLG ONS
Iedere dag is er wel iets nieuws te melden over Latin Lovers, wil je op de hoogte blijven? Like de Facebook page: facebook.com/latinloversonline en zorg dat je niets mist!
Natuurlijk zit Latin Lovers ook op Instagram, volg ons via @latinlovers en gebruik als je ons iets wilt melden de hashtag #latinlovers