zaterdag 19 september 2015

Latin Lovers 10 Year Anniversary Tour​

23:00 - 05:00
Munch, Rotterdam

Tien maal hoera, want Latin Lovers bestaat namelijk al tien (!) jaar! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland zal, zoals iedereen dit al wel weet, deze mijlpaal in de dance scene uiteraard op de meest grote manier vieren met een ware ’10 Year Anniversary Tour’ door heel Nederland. De eerste stop is duidelijk: zaterdag 24 oktober in Club Vie te Rotterdam met een killer line-up: Benny Rodrigues, Gregor Salto, Stefan Vilijn, Chris Rox, Jasper Clash, Marlldexx, Bryan Dalton en MC Roga!

Latin Lovers en Club Vie zijn al jaren twee handen op een buik en dus een combinatie met een gouden randje. Begonnen aan de Maasboulevard op een donderdag tijdens de VISITE avondjes, spontane edities op de vrijdag en later zelfs iedere zaterdag in een van de mooiste clubs van Rotterdam. Latin Lovers is altijd blij geweest met Club Vie en andersom ook!

En wat een knaller van een line-up staat er op het programma bij de eerste editie van de ’10 Year Anniversary Tour’. Alle helden komen voorbij: Benny Rodrigues die een speciale afro / latinhouse set komt draaien en uiteraard mag de man die latin door zijn bloed heeft stromen, Gregor Salto, zeker niet ontbreken. Verder staat de geliefde Rotterdammer Stefan Vilijn achter de decks, komen de motoren achter het concept Chris Rox en Jasper Clash ook nog even feestvieren en de nieuwe helden van Latin Lovers, Marlldexx en Bryan Dalton knallen hun nieuwste hits door de speakers. Leuk detail om nog even te vermelden, is dat de benedenzaal in Club Vie omgetoverd zal worden tot de ‘Best of 10 years Latin Lovers’ area waar de dj’s de lekkerste latinhouse platen draaien van de afgelopen 10 jaar, een unieke happening!

EARLYBIRD TICKETS

Speciaal voor deze 10 Year Anniversary zijn er earlybird tickets voor maar 10 euro. Er zijn maar 100 earlybird tickets beschikbaar en maximaal 2 per persoon dus wees er snel bij want…op = op! Je kunt ze online bestellen via deze website.

PRESALE & LADYTICKETS

Normale kaarten kosten 15,- euro (ex fee) en ook zijn er weer Ladytickets beschikbaar voor de dames (2 dames op 1 ticket) Deze zijn te bestellen via deze website en kosten 22,50 euro (ex fee) Let op, er zijn maar beperkt aantal Ladyickets beschikbaar voor het 10 jarige bestaan dus wees er snel bij want ook bij deze geldt..op = op!

Kom jij Latin Lovers feliciteren met haar 10 jarige bestaan op zaterdag 24 oktober in Club Vie?