KUIPVREES WINTER FEST

zaterdag 13 november 2021

KUIPVREES WINTER FEST​

14:00 - 23:00
De Kuip [Olympiazijde], Rotterdam

Joe joe, daar zijn we weer! Aller-eerst onze welgemeende excuses dat we een tijdje stil waren. Achter de schermen waren we druk bezig om te kijken hoe we alles in een goed vat konden gieten voor een nieuwe editie van ons festival en uiteraard het vinden van een gepaste datum. We hoeven jullie niet uit te leggen waar dit door kwam. Enfin, tijd om vooruit te kijken en tijd om te hunkeren naar de danspassen: zaterdag 13 november 2021 dan alsnog onze eerste versie van Kuipvrees: Winter Fest!

LOCATIE
Oren en ogen ga je tekort komen als je door de catacomben struint van deze waanzinnige locatie: De Kuip in Rotterdam! Aan de Olympiazijde zullen zich de poorten ontpoppen voor een in -en outdoorfestival met maar liefst 5 (!) area’s. De thema’s zijn al bekend en omdat we jullie niet langer in spanning willen laten presenteren we ze maar al te graag: METZ, De Tech-house tunnel, een Silent Drive-In Disco tent, Die Bierstube en Het Winterplein. Zin an!

PRE-REGISTRATIE
Wil je er als eerste bij zijn als onze kaartverkoop start? Registreer je dan online op www.kuipvrees.nl en we zullen je als eerste contacten wanneer de kaartverkoop losbarst. Mocht je nog kaarten hebben van de eerste editie dan zijn die uiteraard ook geldig voor het Winter Fest op 13 november. Ben je verhinderd? Mail ons naar info@kuipvrees.nl en we zullen netjes je centen retour storten.

IN EEN NOTENDOP
Nieuw festival. Nieuwe locatie. In -en outdoor. 5 stages. 14:00 tot 23:00
Metz x Tech-house tunnel x Silent disco x Die Bierstube x Het Winterplein en dat allemaal aan de Olympiazijde van het mooiste stadion…
-x- Team Kuipvrees