zaterdag 23 september 2017

JUNGLE FEVER​

23:00 - 05:00
Munch, Rotterdam

Een nieuwe, spannende avond waarbij het thema op alle raakvlakken en elementen aanwezig zal zijn, ligt op de loer aan de Maasboulevard: Jungle Fever! Club Vie is deze avond niet het toneel, maar het complete jungle gebied waar alles samen komt op zaterdag 23 september. Een nieuw concept in haar puurste vorm en wat ook echt haar naam eer aan doet. Is je spanningsboog al gespannen? Welcome to the jungle…

Jungle Fever zal de complete Club Vie van top tot teen aanpakken. Niet alleen zal deze avond anders zijn qua licht -en geluid, maar ook het decor zal een kenmerkend speerpunt zijn bij dit nieuwe concept. Club Vie zal nauwelijks nog terug te herkennen zijn en je waant je ook letterlijk midden in het Amazone gebied. Wat dit precies zal zijn, verklappen we niet en kun je het beste zelf met je eigen ogen aanschouwen op zaterdag 23 september.

STEFAN VILIJN BDAY BASH
Met een heerlijke ‘Jungle Fever’ line-up zal het debuut de dag erna door de stad gaan. ‘Was jij ook bij Jungle Fever?’ of ‘Wauw, heb je gezien wat ze met Club Vie gedaan hebben gisteren’ en nog veel meer positieve termen zullen de wereld in worden geslingerd. Deze avond viert niemand minder dan Stefan Vilijn, tevens vaste resident van het concept, ook nog eens zijn verjaardag in de vorm van een ‘BDAY BASH’. Extra feest dus!

3 x MYSTERY GUEST & LINE-UP
Speciaal voor de birthday bash van Stefan Vilijn komen er maar liefst 3 (!) special mystery acts optreden deze avond. Nog meer geheimzinnigheid dus. Wil jij weten welke tijger(s) er spontaan op zullen treden, zorg dan zeker dat JIJ er de 23e bij bent. Er mag écht niks verklapt worden, maar we kunnen wel stiekem vertellen dat dit ‘grote leeuwen’ uit de dance-scene zijn 😉

Daarnaast kan Jungle Fever al wél bekend maken dat de artiesten La Fuente, Afrobros, Sam Blans, Stefan Vilijn, Superior, Rudy Lima en MC Patrick Brown tussen de bladeren van Jungle Fever door het muzikaal in zullen vullen met lekkere house en een tintje urban.

LADYTICKETS
Tickets kosten 10 euro per stuk en speciaal voor de dames zijn er exclusieve ladytickets. 1 ladyticket geeft toegang voor 2 dames, dus dames: haal hier je voordeel uit! Je kunt ze online bestellen via deze website.