zaterdag 18 november 2017

JUNGLE FEVER​

23:00 - 05:00
Munch, Rotterdam

Na een zeer geslaagde eerste editie van Jungle Fever, eind september in Club Vie, is het weer tijd om de jungle op te zoeken. Waan je weer voor even in de tropische temperaturen, en laat je meenemen in het diepste van de jungle. Op zaterdag 18 november zal Jungle Fever de complete Club Vie van top tot teen aanpakken. Niet alleen zal deze avond anders zijn qua licht -en geluid, maar ook het decor zal een kenmerkend speerpunt zijn bij dit nieuwe concept. Club Vie zal nauwelijks nog terug te herkennen zijn en je waant je ook letterlijk midden in het Amazone gebied. Wat dit precies zal zijn, verklappen we niet en kun je het beste zelf met je eigen ogen aanschouwen op zaterdag 18 november. Welcome to the jungle..

LINE UP
Naast alle tropische vogels en tijgers zullen de heren van GLOWINTHEDARK jullie verwelkomen in het hol van de leeuw. Deze mannen hebben net hun 2e album ‘’Lituatie 2’’ gedropt en scoren achter elkaar gouden en platinum platen. Zaterdag 18 november word het LIT met GLOWINTHEDARK.

Pas op, pas op… om de tropische temperaturen nog wat op te krikken, hebben wij niemand minder dan Ir-Sais die zijn zwoele stem door de jungle zal laten klinken. Ook deze man heeft net zijn nieuwe album gedropt genaamd Deeper 2.0, en zal zijn Caribische vibes dan ook graag met jullie delen.

Daarnaast kunnen wij bekend maken dat Edson Cesar plaats zal nemen achter de draaitafels van Club Vie. Als muzikaal hoofdman van de grootste Nederlandstalige urban act ‘’BROEDERLIEFDE’’ toert hij het hele land door. Op 18 november zal hij weer de lekkerste tunes voor jullie selecteren in de beste club van Nederland: Club Vie, Rotterdam.

Ook de House/Afrohouse liefhebbers zullen tijdens Jungle Fever helemaal aan hun trekken komen.
Niemand minder als Rotterdams finest Stefan Vilijn zal weer zijn uiterste best doen om de voetjes van de vloer te krijgen. Hij word op deze avond bijgestaan door Vinny James, Quincy Mariano & Luciano Genoa en onze grote tijger: Marchello Garcia. De avond zal gehost worden door de enige echte Rotterdamse Tarzan: Mc Patrick Brown. Tijd voor een feestje dus!

LADYTICKETS
Tickets kosten 10 euro per stuk en speciaal voor de dames zijn er exclusieve ladytickets. 1 ladyticket geeft toegang voor 2 dames, dus dames: haal hier je voordeel uit! Je kunt ze online bestellen via deze website!