zaterdag 28 oktober 2017

JACK’S HALLOWEEN HOUSE​

22:00 - 04:00
HAL 4 aan de Maas, Rotterdam

 

Meer dan goed nieuws voor de liefhebbers van échte house en iets wat nogal verfrissend uit de hoek komt: JACK is terug! Op zaterdag 28 oktober viert de gehele natie Halloween en dus is een thema dan ook op veler verzoek meer dan gewenst: JACK’S HALLOWEEN HOUSE! De (g)raveyard voor deze avond is Hal 4 aan de Maas, durf jij het aan?

JACK’S HALLOWEEN HOUSE

Of het is helemaal techno, of het is urban, tijd om weer terug te gaan naar de club avonden zoals vroeger gewoon ook het geval was, back to the roots! Aangezien het dit weekend Halloween is, zal de gehele locatie omgetoverd worden tot een waar horror toneel. Niet kinderachtig, maar gewoon stoer en uiteraard met een extreem dik geluidssysteem. Wil je zelf ook een beetje halloween of horror in jezelf naar boven laten komen met je dresscode? Geen probleem, niks is verplicht, maar JACK kan het alleen maar waarderen!

ARTISTS WHO JACK ALL NIGHT LONG….

De line-up is bij JACK natuurlijk wel een ‘dingetje’. Geen platte meuk, maar dj’s die het ‘snappen’. Selectief als we zijn, is er een programma samengesteld dat iedere house -en techhouse liefhebber moet doen watertanden. Uit de Defected in the house stal halen we rechtstreeks uit Londen niemand minder dan Man Without a Clue over. Dikke house met ballen met hier en daar een vocaal, top om hem erbij te hebben! Een groot talent uit de regio, Tierap, onder de hoede van Franky Rizardo, draaide al meerdere malen op FLOW en mag nu zijn diensten bewijzen in de ‘house of horror’. Tof! Verder gaan voor deze avond Stefan Vilijn en Patrick Brown back 2 back onder de noemer Brownville, trekken Chris Rox en Jasper Clash alvast een boetekleed aan voor het feit dat jullie té dikke platen gaan horen en zal Illfort Grantz de avond opwarmen zoals alleen hij dat kan.

MEET JACK

Wil je JACK ontmoeten? Dat kan. Graag zelfs. Op zaterdag 28 oktober tussen 22.00 en 04.00 vindt JACK plaats in Hal 4 te Rotterdam, gelegen aan de Watertorenweg (De Esch) aan de rand van het centrum. Parkeren kan gratis voor de deur. Tickets kosten maar 10 euro en zijn online te bestellen via www.itstimetojack.nl & www.footclubevents.nl en je kan JACK zelfs ook nog even leuk vinden op Facebook: facebook.com/itstimetojack en volgen op Instagram: @itstimetojack