vrijdag 18 december 2015

JACK PRESENTS: OLIVER DOLLAR​

23:00 - 06:00
Toffler, Rotterdam

Na het succesvolle debuut van het nieuwe concept JACK in TOFFLER, komt er op veler verzoek uiteraard een vervolg… op vrijdag 18 december zal dit verse concept opnieuw plaats vinden in de tunnel van de Havenstad: TOFFLER! Voor deze tweede editie van JACK komt speciaal de in Berlijn geboren en getogen held OLIVER DOLLAR naar Rotterdam voor een dikke jackin’ set!

IT’S TIME TO JACK
De talk of the town bij veel liefhebbers en fanaten vlieg door de stad, het is tijd voor iets nieuws en verfrissend in Rotterdam. Of het is helemaal techno, of het is zoetsappige house, tijd om deze twee invloeden simpel te combineren zoals vroeger gewoon ook het geval was, back to the roots! En waar is het allemaal mee begonnen? Juist, precies zoals in het begin werd uitgelegd door de meester JACK zelf!

JACK YOUR BODY WITH OLIVER DOLLAR
De vertaling van de mythe van JACK zal plaatsvinden via de muzikale overdracht rechtstreeks naar een kolkende dansvloer. Voor de tweede editie in TOFFLER is opnieuw verder gekeken dan de neus lang is en zal vanuit Berlijn de uiterst dikke dj en producer OLIVER DOLLAR overgevlogen worden! Hij maakte naam en faam in het jaar 2011 met zijn excentrieke track ‘Doin Ya Thang’ en deze eindigde ook niet voor niets op de nummer 1 positie op de portal van Beatport met meer dan 30.000 downloads! ‘Granulated Soul’ en ‘Hoes’ volgden al snel, maar zijn keiharde scores kwamen vanaf 2014: Zijn remix ‘Shake That’ van Marlon Hoffstad & Dansson was de favoriet van Pete Tong in zijn show en daarna van vrijwel iedere dj over de gehele wereld. Samenwerkingen met andere meesters zoals Green Velvet ontpopten in zijn Berlijnse studio en de grootste zomerhit aller tijden ‘Pushing On’ met Jimi Jules stond maar liefst 4 (!) weken op nummer 1 in de Beatport top 100, een magistrale notering voor een deephouse track! Is je spanningsboog nog steeds gespannen? Vrijdag 18 december komt hij een uberdikke dj set draaien bij JACK!

JACK’S HOUSE
Het huis van JACK is de enige echte tunnel in 010: TOFFLER. Al vele dikke concepten en artiesten gaven hier acte de présence zoals MK, Benny Rodrigues, Loco Dice, Michel de Hey, Joris Voorn en Nina Kraviz om er maar een paar te noemen. Verder heeft TOFFLER absoluut geen introductie meer nodig, vandaar dat JACK dat dus ook lekker niet gaat doen. TOFFLER. Klaar!

MEET JACK
Wil je JACK ontmoeten? Dat kan. Graag zelfs. Op vrijdag 18 december tussen 23.00 en 06.00 vindt JACK plaats in TOFFLER Rotterdam. Voor de snelle beslissers zijn er een beperkt aantal earlybird kaarten verkrijgbaar voor maar 7,50 euro. Normale kaarten kosten 10 euro en zijn online te bestellen via www.itstimetojack.nl & www.toffler.nl en je kan JACK zelfs ook nog even leuk vinden op Facebook: facebook.com/itstimetojack en volgen op Instagram: @itstimetojack