zaterdag 14 november 2015

JACK PRESENTS: FLASHMOB​

23:00 - 05:00
Toffler, Rotterdam

Goed nieuws! Er staat iets nieuws te gebeuren in de Rotterdamse underground house scene: JACK! Op zaterdag 14 november zal dit nieuwe concept voor het eerst plaatsvinden in de tunnel van de Havenstad: TOFFLER! “You never have a second chance to make a first impression” is een welbekende spreuk en daar sluit JACK zich volledig op aan. Tijdens de eerste editie van JACK staat o.a. niemand minder dan de Italiaanse house goeroe Flashmob achter de decks met een 3 (!) uur durende set!

IN THE BEGINNING THERE WAS…
Zoals al eerder genoemd is het tijd voor iets nieuws en verfrissend in Rotterdam. Of het is helemaal techno, of het is zoetsappige house, tijd om deze twee invloeden simpel te combineren zoals vroeger gewoon ook het geval was, back to the roots! En waar is het allemaal mee begonnen? Juist, precies zoals in het begin werd uitgelegd door de meester JACK zelf!

JACK’S HOUSE
Het huis van JACK is dit keer de enige echte tunnel in 010: TOFFLER. Al vele dikke concepten en artiesten gaven hier al acte de présence zoals MK, Benny Rodrigues, Loco Dice, Michel de Hey, Joris Voorn en Nina Kraviz om er maar een paar te noemen. Verder heeft TOFFLER absoluut geen introductie meer nodig, vandaar dat JACK dat dus ook lekker niet gaat doen. TOFFLER. Klaar!

ARE YOU TALKIN’ ABOUT JACK?
De vertaling van de mythe van JACK zal plaatsvinden via de muzikale overdracht rechtstreeks naar een kolkende dansvloer. Voor het debuut in TOFFLER is overigens verder gekeken dan de neus lang is en zal, zoals al eerder genoemd, Flashmob vanuit Italië overgevlogen worden voor een dikke JACK set van maar liefst 3 uur lang.

Zijn eerste hit kwam in 2011 met de track ‘Brickhouse’ en werd uitgebracht op Get Physical, maar zijn echte doorbraak kwam in 2012 met zijn wereldwijde hit ‘Need In Me’ die werd uitgebracht op het fameuze label Defected en was de grootste hit in zijn genre wereldwijd. Flashmob vloog de gehele wereld over en startte vorig jaar zijn eigen label: Flashmob Records. Dit label geniet nu de aandacht van Maya Jane Coles, Disclosure, Dusky, Eats Everything en vele anderen! Naast Flashmob zullen er nog meer artiesten komen, maar dit houdt JACK nog even geheim!

MEET JACK
Wil je JACK ontmoeten? Dat kan. Graag zelfs. Op zaterdag 14 november tussen 23.00 en 06.00 vindt JACK plaats in TOFFLER Rotterdam. Voor de snelle beslissers zijn er een beperkt aantal earlybird kaarten verkrijgbaar voor maar 7,50 euro. Normale kaarten kosten 10 euro en zijn online te bestellen via www.itstimetojack.nl & www.toffler.nl en je kan JACK zelfs ook nog even leuk vinden op Facebook: facebook.com/itstimetojack en volgen op Instagram: @itstimetojack