donderdag 3 mei 2018

DUTCHWEEK FESTIVAL PRESENTS: LE CLUB WITH LUCAS & STEVE​

21:00 - 02:00
Bowling, Val Thorens

Daar zijn we dan eindelijk met het grote nieuws: de clubnights van het Dutchweek Festival 2018 zijn bekend. Dit jaar op een nieuwe locatie met een ander tintje, lekker vernieuwend en lekker fris! De bowling van Val Thorens wordt voor 3 avonden (zondag, dinsdag en donderdag) omgetoverd tot ‘LE CLUB’ met alle helden van het Dutchweek Festival en zelfs nog een 2e area!

DUTCHWEEK FESTIVAL PRESENTS: LE CLUB
Zoals al eerder genoemd, zullen er 3 toffe avonden plaatsvinden in ‘Le Club’. Deze zijn traditiegetrouw op de zondag, de dinsdag en de donderdag avond. ‘Le Club’ is gevestigd in de bowling van Val Thorens en dit zal omgetoverd worden tot een ware clubavond. Dik geluid, de artiesten van het festival en zelfs een 2e area (de Ravekelder) zal gesitueerd worden voor een toffe en intieme setting. De avonden zijn toegankelijk vanaf 21.00 uur en gaan door tot 02.00 uur.

We beginnen op zondag 29 april met de heren van Kris Kross Amsterdam. Heerlijke vrouwvriendelijke beats, een beetje hip hop hier en daar, klassiekers om allemaal mee te zingen uit de 90’s en natuurlijk hun eigen hits. Dat de boys uit onze hoofdstad er een feestje van maken is bekend, nu gaan we het nog zelf meemaken ook!

Op dinsdag 1 mei staat de tweede Le Club avond op het programma, dit keer met een arsenaal aan top artiesten in de dj booth: Franky Rizardo en Roog & Erick E! Pure house muziek de hele avond lang van een zeer, zeer hoog niveau met deze zwaargewichten in het gareel. Nu al zin in!

De donderdag van 3 mei is meteen de laatste Le Club avond en deze gaan we natuurlijk afsluiten in stijl. Het wonderlijke duo Lucas & Steve, wat inmiddels de gehele wereld rondtoert, geven deze avond een unieke en exclusieve show weg. Al hun hits en natuurlijk andere energieke elementen worden in deze avond gestopt, kortom dit gaat een afsluiter worden om nooit maar dan ook nooit te vergeten!

TICKETS
Kaarten voor onze drie nieuwe Le Club avonden kosten 15 euro per stuk en per avond en zijn vooraf online te bestellen via www.dutchweekfestival.com of www.footclubevents.nl
Tevens zijn de kaarten te koop bij de entree kassa van 360 Bar tijdens het Dutchweek Festival of aan de bar bij Le Monde.
Let wel op: voor iedere Le Club avond zijn er maar een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar. Op is op en vol is dan ook echt vol!

ps: de ALL-IN reizigers die via ons een reis hebben geboekt, hoeven geen tickets hiervoor aan te schaffen, deze zitten al inbegrepen bij jullie reis.