vrijdag 1 mei 2020

Dutchweek Festival 2020​

20:00 - 22:00
“Coming Home”, Stream Sessions

Dutchweek Festival lovers!

Eigenlijk zouden wij deze week de vrachtwagens inladen en de laatste puntjes op de i zetten, jullie de koffers pakken en zouden wij jullie ook nog eens lekker maken met alle voorpret… de eerste busjes met personeel, attributen, confetti, decor en allerlei hand en spandiensten zouden al vertrekken richting Val Thorens maar we weten allemaal waarom dat dit jaar niet zo is, kortom: huilen!

Maar…. helemaal een jaar zonder Dutchweek Festival, dat konden wij toch niet helemaal verkroppen. En kunnen we niet naar Val Thorens toe, dan brengen we Val Thorens toch een beetje bij jullie thuis?!

Op vrijdag 1 mei, normaliter de laatste knaldag van het Dutchweek Festival, kunnen jullie ons van 20.00 tot 22.00 uur bewonderen via een #STREAM op onze pagina. Ons kennende doen we dit natuurlijk niet zomaar, want we hebben een mooi plekje gevonden in Nederland waar we een dik podium hebben kunnen plaatsen, dus ook nog eens leuk om naar te kijken 🙂

En om het allemaal nog mooier te maken treden speciaal voor jullie de artiesten Wolter Kroes, Joël Borelli en Shermanology op. Zo tof dat zij mee wilden werken met ons!

We zien jullie allemaal graag terug op vrijdag 1 mei op onze FB pagina, dan maken we er thuis maar een fissa van. Tot dan!

>> KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN VOOR HET EVENT <<

#STAYHOME #STAYSAFE #DUTCHWEEKFESTIVAL #STREAM