DUTCHWEEK FESTIVAL 2019

April 27th till May 4th - 360 Bar, Val Thorens (France)
Facebook EventBuy Tickets

DUTCHWEEK FESTIVAL 2019

Oh hell yeah! De skischoenen kunnen weer van de zolder worden gehaald en de boards kunnen weer in de wax. Nieuwe outfit dit jaar voor op de piste? Why not! In ieder geval is er een ding duidelijk: de meest toffe en legendarische week van het jaar komt er weer aan: Dutchweek Festival 2019! Dit jaar MUCH bigger, better en harder met maar liefst 4 (!) locaties waar alle Dutchweek Festival partijgangers terecht kunnen: 360 Bar, Malaysia, Le Monde en een nieuwe ‘dame’ in Val Thorens: Jackie!

Verder zullen er dit jaar een aantal veranderingen plaats gaan vinden tijdens het Dutchweek Festival 2019, lees hieronder in de mailing meer hierover…

Wat gaat er veranderen?
Dit jaar zal Dutchweek Festival de lead nemen in de organisatie van de gehele week op de 4 verschillende locaties. Dit betekent een breder en dikker programma voor de volledige week in de 4 genoemde locaties. Dit geldt dus ook voor Malaysia [die dit jaar gewoon weer geopend zal zijn], wij als organisatie pakken de gehele week voor onze rekening en dus niet maar 3 avonden. 360 Bar is bekend met het 7 daags feest, net als Le Monde op haar terras maar natuurlijk ook tot in de late uurtjes binnen. Vanwege de toenemende drukte tijdens de Dutchweek in Val Thorens hebben we dit jaar er ook nog een extra zaak eraan toegevoegd, Jackie!

Kaartverkoop
Door de vraag naar professionalisering van de uitvoering & programma zijn wij genoodzaakt als organisatie ook de kaartverkoop verder door te voeren naar alle zaken. Wij snappen dat dit niet perse leuk nieuws is, maar we moeten het doen om de ontwikkeling van Dutchweek Festival niet in de weg te staan. De kaartverkoop is vanaf nu online en je kunt ze bestellen via onze website.

De beschikbare tickets:
* All acces Passe Partout – 99,50 euro [entree 7 dagen en toegang tot alle 4 de locaties]
* 360 Bar Passe Partout – 39,50 [fase 1], 44,50 [fase 2] & 49,50 [fase 3]
* Malaysia Passe Partout – 35,- [fase 1], 37,50 [fase 2] & 39,50 [fase 3]
* Le Monde Terras Passe Partout – 30 euro [indien nog beschikbaar]
* Jackie at Night Passe Partout – 25 euro [fase 1], 30 euro [fase 2]

Let op! Voor elke zaak worden er een X aantal dag tickets beschikbaar gesteld, het betekent dus niet dat als iets uitverkocht is je er niet meer in kunt komen. Het kan echter wel voorkomen dat een locatie vol is en we je dus willen verzoeken om 1 van de andere locaties te bezoeken.

All In Reizen
De all in reizen zullen dit jaar niet meer aangeboden worden door ons, wij verwijzen jullie naar alle aanbieders die er op dit moment op de markt zijn.Uiteraard kijken we met veel plezier uit naar jullie komst voor Dutchweek Festival 2019. Verwacht van ons een breed, uitdagend en divers programma met verschillende muziekstromingen!