zaterdag 28 april 2018

DUTCHWEEK FESTIVAL 2018​

14:00 - 19:00
360 Bar, Val Thorens

Zon, sneeuw, feesten op de piste en ook in de club: Dutchweek Festival 2018 is nu in volle gang. Nog t/m vrijdag 4 mei zijn wij het leukste en het hoogste Nederlandse festival op Franse bodem, namelijk in het beste ski gebied ter wereld: Val Thorens! 7 dagen de vakantie van je leven!

ARTIESTEN BEKEND
De line-up is deze week kei -en keihard: Lucas & Steve, Kris Kross Amsterdam, MAAN (live) Franky Rizardo, Roog & Erick E, Chris Rox, Jasper Clash, Yucel, MC Roga en MC Patrick Brown gaan dit jaar muzikaal gezien het Dutchweek Festival legendarisch maken!

KAARTVERKOOP DUTCHWEEK FESTIVAL
Heb je nog geen kaarten? Geen probleem. Bij de entree van 360 Bar kun jij je kaarten halen. Je kan een polsbandje halen voor de hele week of een dagkaart.

KAARTVERKOOP LE CLUB AVONDEN
Deze week zijn er ‘Le Club’ avonden in de Bowling Val Thorens. 2 area’s inclusief ‘RAVEKELDER’ op de zondag, de dinsdag en de donderdag van 21.00 tot 02.00 uur. Voor het complete programma en info ga naar dutchweekfestival.com en check het tabje ‘clubnights’. Kaarten kosten 15 euro per stuk en kun je ook daar online aanschaffen. Let op, gelimiteerd aantal tickets dus op = op en vol = vol!